search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 03:53
MENU CLOSE

Δέσποινα Μοίρου: Μυστικός αρραβώνας με τον θρυλικό Scott Page των Pink Floyd

14.02.2022 11:05
moiroy-page-new

Κυρία Floyd φαίνεται πως έγινε με κάθε επισημότητα η Δέσποινα Μοίρου, όπως μάλιστα πολλοί την αποκαλούν, ήδη, στο Χόλιγουντ.

Ο θρυλικός μουσικός των Pink Floyd, Scott Page αρραβωνιάστηκε με τη Δέσποινα Μοίρου κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ κουμπάρος τους ήταν ο διακεκριμένος κιθαρίστας των Doors, Robby Krieger.

Το δαχτυλίδι των αρραβώνων ήταν ένα μαύρο πολυγωνικό διαμάντι το οποίο είναι δεμένο από λευκό χρυσό μαζί με λευκά άχρωμα μικρά διαμάντια που το πλαισιώνουν.

«Σου κάνω πρόταση με αυτό το μαύρο σπάνιο στον κόσμο διαμάντι,  μιας και πιο σπάνια είσαι εσύ, σαν ξωτικό από άλλο πλανήτη»  είπε ο 68χρονος μουσικός.

Δέσποινα Μοίρου – Scott Page: Μια φιλία που εξελίχθηκε σε έρωτα

Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας τους, αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια φιλία. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που οι παπαράτσι, τους «συνέλαβαν» να γευματίζουν μαζί ή ακόμα και να κάνουν διαλογισμό στην παραλία. Με τον καιρό, η φιλία αυτή εξελίχθηκε σε έναν θυελλώδη έρωτα.

«Οι ομοιότητες που έχω με αυτό τον άνθρωπο είναι πολλές, αλλά και σε πολλά πράγματα έχω μεγάλη αντίθεση, επειδή είμαι αρκετά ιδιόρρυθμη, εκρηκτική, μεσογειακή, ενώ αυτός είναι αρκετά απλός, σαν βούδας, με κατανοεί, μου δίνει το χρόνο και το χώρο που χρειάζομαι, η εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ που έχει, και η καλοσύνη του μου έκλεψαν την καρδιά.

Επίσης έχει πολλή υπομονή, ένα στοιχείο που εγώ δεν έχω καθόλου στο χαρακτήρα μου. Δεν θα είχα υπομονή  ποτέ να περάσει τόσος χρόνος, και όλες αυτές οι συνθήκες για να ξαναβρεθώ με τον άνθρωπο που αγαπώ», έχει δηλώσει η ίδια.

Ο αρραβώνας έγινε σε πολύ στενό κύκλο, στη βίλα του ροκ σταρ, με VIP celebrities…

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή για δηλώσεις Ρουβά: «Το θύμα δεν είναι ο Λιγνάδης, είναι αυτοί που τον βάζουν στο εδώλιο» (Video)

Ηλίας Ψινάκης: Πώς αντέδρασε στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Λιγνάδη (Videos)

Ματσούκα για Metoo: «Ο Στραβοπόδης έχει αδικηθεί» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06