search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:54
MENU CLOSE

Ηλίας Ψινάκης: Πώς αντέδρασε στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Λιγνάδη (Videos)

14.02.2022 08:58
royvas-psinakis-new

Για τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη κλήθηκε να απαντήσει ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο πρώην μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή δε θέλησε να επεκταθεί στο θέμα, επισημαίνοντας ότι δεν είναι μάνατζέρ του ώστε να γνωρίζει αν πρόκειται για επικοινωνιακό λάθος.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να επισημάνει ότι στην περίπτωση που όντως ήταν μάνατζέρ του δε θα είχε συμβεί ποτέ όλο αυτό.

«Γιατί δεν με ρωτάτε κάτι που ξέρω; Που να ξέρω αν ήταν επικοινωνιακό λάθος του; Δεν είμαι μάνατζέρ του. Δεν θα γινόταν αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του» είπε με χιούμορ.

Υπενθυμίζεται ότι ο σάλος ξέσπασε μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση. Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω για να είμαι ξεκάθαρος. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη.

Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία ότι χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω. Δεν μπορώ όμως να τον κρίνω και να πω τον βιαστή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αναφερόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ λίγο μετά και έπειτα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν ο καλλιτέχνης επιχείρησε να ανασκευάσει τα λεγόμενά του με ανάρτηση στο Instagram.

Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν, ήταν και ο Νίκος Τερζής ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram τόνισε ότι προτίθεται να απαγορεύσει στον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει τα τραγούδια που του έχει γράψει ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Ματσούκα για Metoo: «Ο Στραβοπόδης έχει αδικηθεί» (Video)

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Ήμουν και εγώ ένα τούβλο στο τείχος Λιγνάδη»

Τερζής για Ρουβά: «Έχω δώσει ένα μήνυμα, δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04