search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 04:56
MENU CLOSE

Πάτρα: Θρίλερ με τον θάνατο των τριών αδελφών – Καταθέσεις και τοξικολογικές θα «φωτίσουν» το μυστήριο

14.02.2022 09:53
teddy-bear-g4351e796a_1920

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο των τριών αδελφών στην Πάτρα. Καταθέσεις και τοξικολογικές αναμένεται να φωτίσουν το μυστήριο.

Σύμφωνα με τη RealNews ειδικοί, γονείς, αλλά και συγγενείς, θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις, με στόχο να προσδιοριστεί αν ο θάνατός των τριών παιδιών προήλθε από παθολογικά αίτια ή αν συντρέχουν λόγοι για την περαιτέρω ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, από τις καταθέσεις των συνολικά 15 γιατρών και νοσηλευτών από τέσσερα νοσοκομεία της Αθήνας και της Πάτρας, αλλά και επτά ιατροδικαστών, που εξέτασαν τις σορούς των τριών κοριτσιών, θα ξεκινήσουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Αθήνας να προσπαθήσουν να βρουν την άκρη του νήματος στο θρίλερ με τα τρία κορίτσια της ίδιας οικογένειας που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε 32 μήνες.

Οπως έχει γίνει γνωστό αρχικά θα κληθούν για κατάθεση επιστήμονες, που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση και τελευταίοι αναμένεται να κληθούν οι γονείς των παιδιών.

Ειδικό βάρος δίνεται από τους ειδικούς στην κατάθεση του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος είχε δηλώσει το παιδί ήταν «ασφαλές» με βηματοδότη και απινιδωτή.

Για κάθε έναν από τους «αιφνίδιους θανάτους», όπως χαρακτηρίστηκαν, έχουν σχηματιστεί δικογραφίες, ενώ, όπως επισημαίνουν στην «R» αρμόδιες πηγές «τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ειδικά όταν η ιατρική κοινότητα αδυνατεί να διαπιστώσει τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τα τρία κοριτσάκια».

Παράλληλα, οι Αρχές που διενεργούν την έρευνα αναμένουν μέσα στο επόμενο 20ημερο τα κρίσιμα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Κάτι συνέβη στα παιδιά…»

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση σχετικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών και την έρευνα της ΕΛΑΣ έχουν προκαλέσει προβληματισμό στα μέλη της οικογένειας. Ενα από τα πρόσωπα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανατροφή των παιδιών ήταν η προγιαγιά τους, μία θεία του πατέρα τους η οποία λάτρευε τα εγγόνια της. Άλλωστε ήταν εκείνη που πολλές φορές τα κρατούσε στο σπίτι της όταν οι γονείς είχαν κάποιες δουλειές.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, έχει πάθει σοκ από τις εξελίξεις, όπως και όλοι οι συγγενείς από την πλευρά του τραγικού πατέρα. Στην οικογένεια πιστεύουν ότι «κάτι συνέβη στα παιδιά» αποδίδοντας τους θανάτους σε ένα μεγάλο ποσοστό σε κάποιο γονίδιο, ή ακόμη και σε κάποιο ιατρικό λάθος. «1% δίνουν πιθανότατα να κρύβεται κάποιας μορφής ανθρωποκτονία δίνουν αυτοί οι άνθρωποι» είπε στην ιστοσελίδα γυναίκα συγγενής του πατέρα. Βέβαια το «ιατρικό λάθος» δεν μπορεί να έχει γίνει και στα τρία παιδιά, και αυτό προβληματίζει.

Κάποιοι όμως δηλώνουν ότι μπορεί έστω το ένα παιδί να «έφυγε» από κάτι τέτοιο. Σε σχέση με τον γονιδιακό έλεγχο που δεν έδειξε κάτι, οι συγγενείς έχουν την απάντηση από καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών στην Ιατρική Σχολή: «Αν ο γονιδιακός έλεγχος έδειχνε κάτι, τότε θα ήμασταν σίγουροι ότι κάτι υπάρχει. Αν δεν δείξει όπως τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι».

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Κοντά στη σύλληψη του 12ου εμπλεκόμενου η αστυνομία – Απολογείται ο 20χρονος (Video)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου

Καιρός σήμερα: Συννεφιασμένη Δευτέρα – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06