search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:57
MENU CLOSE

Αιμίλιος Χειλάκης: «Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζω και σιχαίνομαι βαθιά» (Video)

15.02.2022 21:49
emilios_xeilakis_new

Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» του Mega βρέθηκε καλεσμένος ο Αιμίλιος Χειλάκης το μεσημέρι της Τρίτης μιλώντας για τον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη που ερμηνεύει στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Ακύλας Μεγαρίτης «πουλάει μία ακραία ιδεολογία για να μπορέσει να ψαρέψει σε θολά νερά την «συντηρητική ασφάλεια» των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα του για να πάρει τα δημόσια έργα», ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Η γυναίκα και τα παιδιά του τού ανήκουν, έτσι νιώθει. Είναι από τους χαρακτήρες που έχω δουλέψει με ιδιαίτερη προσοχή, γιατί είναι από τους ανθρώπους που ξέρω, που έχω γνωρίσει, τους σιχαίνομαι βαθιά. Επειδή γνωρίζω με τι διαφωνώ μαζί τους έχω επικεντρωθεί και αυτό σας δείχνω στη σειρά. Όταν ξέρεις με τι διαφωνείς και το έχεις ονομάσει, είναι καθαρό», είπε.

«Ο κόσμος είναι θυμωμένος, γιατί η κρίση είναι δεκαετής και διετής ο αποκλεισμός από τον κορωνοϊό. Ο θυμός είναι δύσκολος να τον διαχειριστείς. Πολλές φορές έχω πιάσει ανθρώπους να είναι τοξικοί και στο θετικό και στο αρνητικό. Νομίζω πως πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα, ότι κακό και ότι στραβό συμβαίνει, και να το κοιτάξουμε αργότερα. Καλό θα ήταν να μην προκαλούμε την τοξικότητα των άλλων, γιατί είναι έτοιμη να εκχυθεί», ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος δήλωσε πως προτιμάει το θέατρο από την τηλεόραση, γιατί τον βάζει στην διαδικασία να ψάχνεται διαρκώς και να μην επαναπαύεται. Παράλληλα, εξήγησε πως στη δεκαετία του ’90 δεν ήθελε με τίποτα να δίνει συνεντεύξεις.

«Απέφευγα τις εκπομπές όπως ο διάολος το λιβάνι. Φοβόμουν πως θα βγει προς τα έξω για μένα η εικόνα του όμορφου. Ακόμα και τα λεφτά που έβγαλα από τη φωνή μου, τις διαφημίσεις, τα έκανα θέατρο. Κάποιοι πληρώθηκαν, τεχνικοί, ηθοποιοί, συντελεστές, μουσικοί, σκηνογράφοι… Ξέρω καλά πως ο επαγγελματίας ο σωστός μπορεί να πει την ιστορία του και να είναι συνεπής» είπε.

Διαβάστε επίσης:

«Σασμός»: Νέο τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα για την αγαπημένη σειρά

Η εξομολόγηση της Ελένη Μενεγάκη για τη μητέρα της – «Ο καθένας μας έχει υποστεί έναν βαθμό ντροπής»

Aποκάλυψη από Μάριο Αθανασίου: «Εδώ και 3 χρόνια ο γιος μου ζει μαζί μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:54