ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:42
MENU CLOSE

ION: Διαψεύδει τα σενάρια εξαγοράς της

15.02.2022 13:52

Δεν αλλάζει χέρια «η πρώτη μας αγάπη και παντοτινή…». Η σοκολάτα που μεγάλωσε γενιές και γενιές Ελλήνων δεν θα περάσει στην ιδιοκτησία άλλου επιχειρηματία.  

Όπως επισημαίνει σε σύντομη ανακοίνωσή της δεν έχει γίνει καμία πρόταση ή συζήτηση για την είσοδο Θεοδωρόπουλου στη μετοχική σύνθεση. 

«Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων σχετικά με την είσοδο του κ. Σπ. Θεοδωρόπουλου στην ΙΟΝ ΑΕ, η Διοίκηση της εταιρείας γνωστοποιεί ότι δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε πρόταση ή συζήτηση επί του θέματος αυτού» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Νωρίτερα από την πλευρά του και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος με δήλωσή του προς εκπροσώπους των  ΜΜΕ ξεκαθάριζε ότι ουδεμία επαφή έχει ή είχε με τη διοίκηση της ΙΟΝ από το 2016, οπότε και είχε προσεγγίσει την επικεφαλής της βιομηχανίας Τίνα Κωτσιοπούλου.

ΙΟΝ: Μια γλυκιά ιστορία….

Στο Νέο Φάληρο, στην οδό Πειραιώς το 1930 αρχίζει η πιο γλυκιά ιστορία, από μία ομάδα μετόχων που έχουν ως όνειρο να γίνουν σοκολατοποιοί.

Με σήμα το ευωδιαστό «ίον» (μενεξές) – από όπου πήρε το όνομά της – και πολλή όρεξη, γεννιέται η ΙΟΝ

Το 1947 το πιο αναγνωρισμένο κλαδί αμυγδαλιάς της Ελλάδας… ανθίζει! Δημιουργείται η ΙΟΝ Αμυγδάλου, που αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία της ΙΟΝ αλλά και όλων μας

Σημειώνεται ότι με ένα εκ των ιστορικότερων σημάτων στις σοκολάτες, η υπεραξία των 92 ετών δραστηριότητας της ΙΟΝ αποτελεί σημαντικό asset, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία διατηρεί μια νοικοκυρεμένη εικόνα ισολογισμών.

Η ΙΟΝ διαθέτει τρεις μονάδες παραγωγής, στην Άρτα, στο Νέο Φάληρο και στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η εταιρεία διατηρεί παραγωγική μονάδα και στη Σόφια της Βουλγαρία.

Διαβάστε επίσης

Πέθανε από κορωνοϊό ο ηθοποιός Κώστας Κλεφτόγιαννης (video)

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: «Παντελώς αβάσιμες οι διαρροές – ΕΛΑΣ και ΜΜΕ βλέπουν πολύ CSI»

Πάτρα: Σοκ από την αυτοκτονία φοιτητή – Άφησε σημείωμα με οδηγίες για την κηδεία του

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:40
Exit mobile version