search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:22
MENU CLOSE

Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη ξανά ο παρουσιαστής

15.02.2022 12:32
fourthiotis

Χειροπέδες ξανά πέρασαν οι αστυνομικοί στον Μένιο Φουρθιώτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο παρουσιαστής συνελήφθη για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί.

Συγκεκριμένα, της σύλληψης του Μένιου Φουρθιώτη, προηγήθηκε η έκδοση βουλεύματος για νέα προφυλάκισή του καθώς δεν εμφανιζόταν ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα, όπως όριζαν οι περιοριστικοί του όροι.

Ο παρουσιαστής οδηγείται στην Ασφάλεια και από εκεί θα οδηγηθεί στον Κορυδαλλό.

Είχε αποφυλακιστεί τον Οκτώβριο

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αποφυλακιστεί τον Οκτώβριο του 2021 μετά από 5 μήνες στη φυλακή με εγγύηση 30.000 ευρώ, υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι την 1η Μαΐου ο 30ος τακτικός ανακριτής, μετά την απολογία του Μένιου Φουρθιώτη είχε αποφασίσει την προφυλάκιση του για τις κατηγορίες που του αποδίδονται στην υπόθεση των επιθέσεων στο σπίτι του, που φέρεται να σχεδίασε ο ίδιος.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για εννέα αδικήματα (δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα): ηθική αυτουργία στην επίθεση που έγινε στις 16 Απριλίου στο σπίτι του, σύσταση συμμορίαςηθική αυτουργία σε διακεκριμένη οπλοκατοχή, οπλοφορίαπρομήθειακατοχή εκρηκτικής βόμβας και διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασης και ψευδή καταγγελία.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε από κορωνοϊό ο ηθοποιός Κώστας Κλεφτόγιαννης (video)

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: «Παντελώς αβάσιμες οι διαρροές – ΕΛΑΣ και ΜΜΕ βλέπουν πολύ CSI»

Πάτρα: Σοκ από την αυτοκτονία φοιτητή – Άφησε σημείωμα με οδηγίες για την κηδεία του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:22