search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:14
MENU CLOSE

Ρένος Χαραλαμπίδης για #MeToo: «Άνθρωποι με κύρος και επιρροή δεν μπορούσαν να τιθασεύσουν την ανωμαλία τους» (Video)

15.02.2022 10:17
renos-charalampidis-new

Για το #metoo και τους ηθοποιούς που είναι προφυλακισμένοι έχοντας να αντιμετωπίσουν καταγγελίες για βιασμούς μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο ηθοποιός επισημαίνει πόσο θλιβερό είναι για κάποιον που ασκεί επιρροή να μην είναι σε θέση να ελέγξει τον εαυτό του, ενώ αναφερόμενος στους καλλιτέχνες που είναι στη φυλακή, κάνει λόγο για μέτριους ηθοποιούς που απλά υπερεκτιμήθηκαν.

«Ήταν πολύ μελαγχολικό. Άνθρωποι με τέτοιο κύρος και επιρροή να αποκαλύπτεται ότι δε μπορούσαν να τιθασεύσουν την ανωμαλία τους.

Ακόμη και αυτοί που δε σύρθηκαν στη δικαιοσύνη στιγματίστηκαν δίκαια γιατί μπορεί κάτι να μην είναι ποινικά κολάσιμο αλλά η ανθρώπινη αξιοπρέπεια στον χώρο του πολιτισμού είναι βασικό συστατικό. Ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακυρήχθηκαν σε βασιλιάδες και τελικά γελοιοποιήθηκαν.

Αν το δεις και αυτοί που είναι στη φυλακή, σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;» είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα.

Διαβάστε επίσης:

Γ. Τσιμιτσέλης για Σ. Ρουβά: Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και είναι υπεύθυνος για αυτήν (Video)

Στο νοσοκομείο η Ναταλί Κάκκαβα (Photo)

Ελένη Μενεγάκη: «Ο Μάκης δε με ξεχνάει και μου αρέσει αυτό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:13