search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:23
MENU CLOSE

Ρένος Χαραλαμπίδης: Στην πολιτική και μου έριξαν και τους έριξα (Video)

05.06.2021 18:01
xaralabidis

Για την ενασχόλησή του με την πολιτική και την επικαιρότητα μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Σου Κου Family» ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» της ΕΡΤ, μίλησε για τον ρόλο του ως «Θανάση Καλημέρη», κάνοντας λόγο για τον κατάλληλο ρόλο την κατάλληλη στιγμή.

Αναφερόμενος στην ενασχόλησή του με την πολιτική, ο ηθοποιός και κινηματογραφικός σκηνοθέτης είπε: «Ήξερα που πήγαινα. Όταν ανεβαίνεις σε ένα ρινγκ, δεν πρέπει να σου φαίνεται παράξενο ότι θα σου έρθουν μπουνιές. Και έφαγα και έδωσα. Και μου έριξαν και τους έριξα. Η δική μου εμπλοκή, προς το παρόν, με όλα αυτά έχει τελειώσει και το έκανα γιατί δεν έχω ούτε φιλοδοξίες πολιτικού και στην πραγματικότητα, το έκανα γιατί ήθελα να βοηθήσω».

Μεταξύ άλλων, σχολίασε και τις αποκαλύψεις για το ελληνικό #metoo. «Ιστορίες περιπετειών έχουμε ακούσει, αλλά ιστορίες εγκλημάτων δεν είχαμε ακούσει», σχολίασε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:23