search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:31
MENU CLOSE

Ζαφείρης Μελάς στον Αρναούτογλου: «Πελάτης με χαστούκισε πάνω στην πίστα» (Video)

16.02.2022 12:22
zafeiris-melas-new

Για τα αναπάντεχα περιστατικά βίας που έχει βιώσει στις πίστες των νυχτερινών κέντρων όπου εμφανίζεται χρόνια, μίλησε ο Ζαφείρης Μελάς.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The2Night Show”, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε αρχικά σε ένα συμβάν κατά το οποίο μια παρέα θαμώνων ξεκίνησαν φασαρία στο κέντρο όπου εργαζόταν.

«Πετάγανε ποτήρια κάτω, γινόταν πόλεμος στο μαγαζί. Κατέβηκα από την πίστα, δεν μπορούσα να τραγουδήσω. Είχαν ξύλα, ρόπαλα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για ακόμα ένα περιστατικό κατά το οποίο υπέστη και ο ίδιος σωματική βία.

Συγκεκριμένα, διηγήθηκε μια ιστορία με έναν πελάτη που του ζήτησε να πει ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Όταν ο καλλιτέχνης αρνήθηκε να το πει, εξηγώντας του ότι δεν το γνωρίζει, εκείνος τον χαστούκισε μπροστά στον κόσμο.

«Ντράπηκα. Άφησα το μικρόφωνο και έφυγα. Βγήκα έξω και τον περίμενα, ήταν μεγάλη προσβολή για εμένα. Ήμουν και πιο μικρός. Έλεγα θα γίνει ζημιά.

Ήρθε ένας πρώην φουσκωτός και με βρήκε που ήμουν σε έναν θάμνο με ένα σίδερο στο χέρι, αλήθεια στο λέω. Και μου λέει “βγες έξω, αυτός είναι αλήτης, εσύ έχεις οικογένεια” και με ηρέμησε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Νατάσα Μποφίλιου: «Έχω υποστεί σωματική κακοποίηση στη δουλειά – Ήταν επίθεση» (Video)

Σασμός: Η Ευθαλία Παπακώστα «εισβάλλει» στη σειρά – Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο θάνατος που τη σημάδεψε

Ψυχίδου – Πώρος: Διαδικτυακός «πόλεμος» για τους Πυξ Λαξ – «Αν ανοίξω το στόμα μου…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:27