search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 08:10
MENU CLOSE

Νατάσα Μποφίλιου: «Έχω υποστεί σωματική κακοποίηση στη δουλειά – Ήταν επίθεση» (Video)

16.02.2022 11:48
natasa-mpofilioy-new

Στη μεγάλη αγάπη που τη συνδέει με τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη αναφέρθηκε η Νατάσα Μποφίλιου σε μια από τις σπάνιες φορές που μιλά για την προσωπική της ζωή.

Σε συνέντευξή της στον «Ελληνικό FM», η ερμηνεύτρια αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- πως στο παρελθόν είχε δεχθεί σωματική κακοποίηση.

«Όταν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος είναι ένα φοβερό ταξίδι. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι φάρος στη ζωή μου. Είμαι από αυτές που κλαίνε όταν λένε για τον άντρα τους. Κατ’ αρχήν δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευτώ, επίσης δεν ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν τη συντροφικότητα αυτοσκοπό.

Ήμουν από αυτούς που τη ψιλοσνομπάρουν. Δεν είχα πολλές σχέσεις ούτως ή άλλως αλλά όταν γνώρισα τον άντρα μου είπα ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει τη ζωή μου καλύτερη και θα την πάει παρακάτω» είπε για τον άνδρα της ζωής της.

Αναφορικά με το #metoo, η Νατάσσα Μποφίλιου διηγήθηκε ένα τραυματικό περιστατικό που βίωσε κατά το παρελθόν.

«Μου έχει συμβεί ένα γεγονός μέσα στη δουλειά, πολύ σοβαρό. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω. Δεν ήταν σεξουαλική κακοποίηση, ήταν σωματική κακοποίηση… Ήταν επίθεση. Υπήρχε στη δική μας γενιά το “γίνονται αυτά, είναι στο χέρι σου να το αντιμετωπίσεις”. Όχι δεν είναι στο χέρι μου να τα αντιμετωπίσω, δεν πρέπει να γίνονται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η Ευθαλία Παπακώστα «εισβάλλει» στη σειρά – Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο θάνατος που τη σημάδεψε

Ψυχίδου – Πώρος: Διαδικτυακός «πόλεμος» για τους Πυξ Λαξ – «Αν ανοίξω το στόμα μου…»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζω και σιχαίνομαι βαθιά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 08:07