search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 02:24
MENU CLOSE

Νατάσσα Μποφίλιου: «Ανήκω μόνο στον εαυτό μου ρε» (Video)

03.07.2021 19:23
Nατάσα Μποφίλιου στο «Ενώπιος Ενωπίω»: Η πορεία της, τα πρόσωπα που αγαπά και τα πρόσωπα που την «πολέμησαν» - Media

Μήνυμα υπέρ των γυναικών και όλων των ανθρώπων που είναι «δεμένοι» έστειλε, πριν από λίγες ημέρες, από το Βεάκειο η ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, φωνάζοντας δυνατά «Ανήκω μόνο στον εαυτό μου ρε!».

«(…) Ξέρετε μεγαλώνουμε όλοι, σε αυτή τη ζωή, με πεποιθήσεις, τις οποίες καλούμαστε να επαληθεύσουμε μέσα στα χρόνια που έρχονται. Μια από αυτές τις πεποιθήσεις, ιδιαίτερα οι γυναίκες, πρωτίστως οι γυναίκες, κουβαλάμε, είναι η πεποίθηση του ανήκειν. Να ανήκεις σε κάποιον… Πρώτα ανήκεις στον πατέρα σου, μετά αρχίζεις να μοιάζεις της μάνας σου που άνηκε στον πατέρα της και ύστερα στον πατέρα σου… Και αυτό τον κύκλο τον συνεχίζεις και ανήκεις στον άντρα σου, στο αφεντικό σου, στους άλλους… Πέρασαν 10 χρόνια για να μπορέσω να ακούσω, πραγματικά να ακούσω, τις φωνές των γυναικών αλλά και όλων των ανθρώπων που σε αυτό τον φαύλο κύκλο, λένε στοπ. Και προσπαθούν να αλλάξουν αυτόν τον γα@@@@νο κύκλο», ανέφερε.

«Το επόμενο τραγούδι λοιπόν είναι για όλες τις δεμένες, για όλους τους δεμένους που ουρλιάζουν δυνατά και θα ουρλιάζουν αέναα, αν χρειαστεί: Ανήκω μόνο στον εαυτό μου ρε!» είπε καταχειροκροτούμενη η Νατάσα Μποφίλιου πριν ερμηνεύσει το τραγούδι «Δεμένη».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Βρανά: «Με έριξαν σε κώμα για να με σώσουν… Πάλευαν οι γιατροί για τη ζωή μου»

Γλυκά Νερά: «Η μητέρα της Κάρολαϊν έδωσε 20.000€ στον συζυγοκτόνο 10 μέρες πριν τη δολοφονία»

Γλυκά Νερά – Συγκλονίζει η μητέρα της Τοπαλούδη: «Είναι δυνατόν τον φονιά της μάνας σου να τον θέλεις για πατέρα;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12