search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:18
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η Βρανά: «Με έριξαν σε κώμα για να με σώσουν… Πάλευαν οι γιατροί για τη ζωή μου»

03.07.2021 15:21
vrana_new

Μαθήματα ζωής παραδίδει η κωμικός Κατερίνα Βρανά, η οποία παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που λίγο έλειψε να της στερήσουν τη ζωή, εξακολουθεί να χαμογελά και να μεταδίδει αισιοδοξία.

Η κωμικός παραχώρησε συνέντευξη στην «Espresso» και μίλησε για τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε με την υγεία της.

«Έπαθα διάτρηση εντέρου, άνοιξε δηλαδή μια τρύπα στο έντερό μου. Σημείωση: Το έντερο δεν πρέπει να έχει τρύπες, παρά μόνο μία στο τέλος. Το δικό μου ήθελε, φαίνεται, να έχει… εξαερισμό κι έτσι άνοιξε άλλη μία. Χύθηκαν όλα μέσα, με αποτέλεσμα να μολυνθεί το σύστημα και να πάθω σηψαιμία. Αυτό οδήγησε σε σηπτικό σοκ κι έπειτα σε πολυοργανική ανεπάρκεια, με ρίξανε σε κώμα για να με σώσουν, πάλευαν οι γιατροί για τη ζωή μου -υποθέτω κι εγώ πάλευα, αλλά δεν είμαι και σίγουρη, γιατί κοιμόμουν», λέει η Κατερίνα Βρανά και συνεχίζει:

«Κι αφού με σώσανε, με άφησαν σε κώμα συνολικά δύο εβδομάδες για να συνέλθω, και μετά, όταν συνήλθα πια από το κώμα, ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω, ενώ δύο εβδομάδες μετά τυφλώθηκα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη χοντράδα. Η παράλυση δεν με πείραξε τόσο πολύ γιατί γενικά μ’ αρέσει να τεμπελιάζω, αλλά την τύφλωση δεν την έκανα κέφι, ρε Ηλία, δεν σου το κρύβω. Θεώρησα πως ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Επίσης πανικοβλήθηκαν και οι γιατροί γιατί, σου λέει, από πού ήρθε κι αυτό τώρα»;, ανέφερε μεταξύ άλλων η κωμικός.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανού για Μαλέσκου: «Πότε έκανε καριέρα στην πλάτη του Αργυρού;» (Video)

Κώστας Τουρνάς: Όταν μου είπαν ότι έχω πεθάνει καλλιτεχνικά έμεινα αποσβολωμένος (Video)

Θεσσαλονίκη: Φοίνικες στους δρόμους για την ταινία του Μπαντέρας – Κοσμοσυρροή στα γυρίσματα (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:14