search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20
MENU CLOSE

Κατερίνα Βρανά: Η ανάρτησή της για την αναπηρία και η «σύγκρουση» στα social media (Video)

12.04.2021 19:57
vrana_new

Με σύγκρουση στα social media συνοδεύτηκε μια αυτοσαρκαστική ανάρτηση της Κατερίνας Βρανά σχετικά με την αναπηρία της.

Καλεσμένες στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ο οποίος είχε αφιέρωμα στον Κώστα Μακεδόνα βρέθηκαν οι φίλες του τραγουδιστη Τζένη Μπότση και Κατερίνα Βρανά.

Η γνωστή κωμικός λίγο πριν την εκπομπή έκανε μια ανάρτηση η οποία διακρίνεται από black χιούμορ καθώς στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media ποζάρει η ίδια καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο μαζί με την Τζένη Μπότση και τον Κώστα Μακεδόνα.

Γνωστή για το χιούμορ της γράφει δανειζόμενη την ατάκα της Τζένη Μπότση στον Στράτο Τζώρτζογλου στη σειρά του Mega «To Σημάδι του Έρωτα»: «Τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η ανάπηρη;».

Το σχόλιο της προκάλεσε τις αντιδράσεις ορισμένων χρηστών οι οποίοι βρήκαν την ανάρτηση αποκρουστική.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που -συντονισμένοι με το χιούμορ και την αυτοσαρκαστική διάθεση της ηθοποιού- διαφώνησαν και βρήκαν την ανάρτηση εξαιρετική.

Η ίδια αφού ξεκαθάρισε πως το σχόλιο είναι δικό της απάντησε: «Εγώ το έγραψα αυτό. Η Τζένη το έκανε repost. Είμαι ανάπηρη και μ’ αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Μην προσβάλλεστε εκ μέρους μου γι’αυτά. Αν θέλετε να προσβληθείτε εκ μέρους μου για κάτι, να προσβληθείτε με την έλλειψη πρόσβασης για ανάπηρους στην Ελλάδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20