search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:45
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά – Συγκλονίζει η μητέρα της Τοπαλούδη: «Είναι δυνατόν τον φονιά της μάνας σου να τον θέλεις για πατέρα;» (Video)

20.06.2021 14:14
topaloudi

«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορωνοϊός αλλά και η έμφυλη βία. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους», επισήμανε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα.

«Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, νεαρής ηλικίας, 30ρες με παιδιά 6 -7 χρονών που μου λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν» τη βία, πρόσθεσε η μητέρα κι εύλογα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν απευθύνονται στα καταφύγια κακοποιημένων γυναικών, η Κούλα Τοπαλούδη επισήμανε πως υπάρχουν αστυνομικοί που αποτρέπουν τις γυναίκες αυτές να καταγγείλουν την κακοποίησή τους.

«Υπάρχουν κακοποιημένες γυναίκες με μώλωπες, εκδορές στα Νοσοκομεία που δεν τολμούν να καταγγείλουν τον κακοποιητή σύζυγο», είπε. Πού να απευθυνθούν, αναρωτήθηκε, επισημαίνοντας ότι πολλές γυναίκες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν γερά στα πόδια τους.

«Στην περίοδο της κρίσης πολλά αξιόλογα κορίτσια, μανούλες που έχουν τελειώσει και πανεπιστημιακές σχολές, δεν έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν 300 – 400 ευρώ, οπότε που να πάνε πάρει το παιδί και να φύγει; Πού να προστατευτεί αυτή η γυναίκα και ποιοι ξενώνες δέχονται να βρούν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα», συνέχισε.

«Το “όχι” της της στοίχησε»

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η Κάρολαϊν δεν είχε μιλήσει ούτε στη μητέρα της για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στο γάμο της, η Κούλα Τοπαλούδη είπε: «Αυτό το κάνουν από την πολλή αγάπη που πολλές φορές έχουν τα παιδιά για τους γονείς. Δεν θέλουν να τους πονέσουν, να τους πληγώσουν και αυτό το ωραίο το παραμύθι το αφήνουν να συνεχίζεται».

»Γιατί στην περίπτωση της Κάρολαϊν τι έγινε; Από τα 15 της χρόνια συνδέθηκε με τον Μπάμπη. Με έναν πιλότο. Δεν συνδέθηκε με έναν οικοδόμο, με έναν μπετατζή», σημείωσε αναφερόμενη στη συζήτηση που είχε προηγηθεί για κείμενο (στο βιβλίο της Α΄ Γυμνασίου) αναφορικά με τον έρωτα 15χρονης για τον κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό της υδραυλικό.

«Είχε το προφίλ του ωραίου, ο πιλότος με τις καλές αμοιβές, από την καλή οικογένεια. Γιατί να το χαλάσει αυτό το παραμύθι η Κάρολαϊν. Έκανε υπομονή, έκανε υπομονή, είδε ότι δεν αντέχει μέσα σε αυτό το κλίμα και έκανε την επανάστασή της. Και αυτό το “όχι” της της στοίχησε. Γιατί οι κακοποιητές, οι νάρκισσοι, οι άνθρωποι αυτού του είδους και αυτή η πατριαρχική κοινωνία στην οποία ζούμε λέει σε εμάς τις γυναίκες (…) να σκύβουμε το κεφάλι», εξήγησε.

«Μη μιλάς. Πες το στη φίλη σου και αυτή από την άλλη δεν κάνει τίποτα για να ενημερώσει τους τραγικούς γονείς. Και ξημερώνει ένα πρωί και μαθαίνεις ότι το παιδί σου έφυγε από τι; Από τα χέρια αυτού που ερωτεύτηκε χωρίς να έχει αναστολές. Με μεγάλο σαδισμό, με μεγάλη κυνικότητα αυτός έπεσε στο κορμί της Κάρολαϊν, την έπνιξε με τα ίδια του χέρια και άκουσον άκουσον έβαλε δίπλα στο νεκρό σώμα της» το παιδί της. «Και δεν σεβάστηκε τη μάνα του παιδιού του. Και τώρα τον ενδιαφέρει τι ποινή θα πάρει για να βγει και να ασχοληθεί με το παιδί. Το παιδί θα τον μισήσει μια ζωή ολόκληρη. Είναι δυνατόν τον φονιά της μάνας σου να τον θέλεις για πατέρα».

Καλάβρυτα: Ανατροπή για τον θάνατο της 56χρονης μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer (Video)

Νόμιζαν ότι είχαν κάνει το τέλειο έγκλημα: Οι 4 δολοφόνοι που αναζητούσαν το θύμα τους στη Νικολούλη (Videos)

Γλυκά Νερά: «Ήταν ταραγμένη» -Τι κατέθεσε φίλη της Κάρολαϊν που την είδε λίγες ώρες πριν τη δολοφονία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:44