search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:45
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Η Κάρολαϊν αναζητούσε σπίτι για να μείνει μόνη με την κόρη της και νταντά (Video)

20.06.2021 11:55
glyka nera

«Είναι εγκληματίας εκ πεποιθήσεως, ό,τι χαρακτηριστικά και να θέλουμε να του προσάψουμε αυτό δεν αλλάζει», δήλωσε η δικηγόρος της «ψυχολόγου» της Κάρολαϊν στον ΑΝΤ1, για το συζυγοκτόνο, τονίζοντας ότι είχε σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια της δολοφονίας.

Η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου Σταματία Μάρκου επισήμανε ότι η Κάρολαϊν αναζητούσε «διαμέρισμα για να μείνει μόνη με την κόρη της» και «νταντά για να προσέχει το παιδί, γιατί το όνειρο της ήταν να σπουδάσει ζαχαροπλαστική».

«Το ζευγάρι είχε σοβαρά προβλήματα»

«Η εντολέας μου κατέθετε επί τρεις ώρες στη ΓΑΔΑ. Λέτε να είπε μόνο αυτά που έχουν γίνει γνωστά από την κατάθεση της», σημείωσε, αναφέροντας ότι στους αστυνομικούς η Ελένη Μυλωνοπούλου «μίλησε για σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, για αυτά μίλησε αναλυτικά στις Αρχές».

«Η εντολέας μου κατέθεσε ότι η Καρολάιν αναζητούσε διαμέρισμα για να μείνει μόνη με την κόρη της, αναζητούσε νταντά για να προσέχει το παιδί, γιατί το όνειρο της ήταν να σπουδάσει ζαχαροπλαστική», είπε η κ. Μάρκου.

Όπως επισήμανε, «η άτυχη δολοφονηθείσα ήταν ένα παιδί χαρά Θεού. Το θέμα είναι ότι ήταν ένα παιδί. Ο δολοφόνος δεν μπορούσε να δεχθεί ότι αυτή ήταν μια σχέση που δεν είχε αύριο».

Όπως προσέθεσε είναι χαρακτηριστικό ότι «το σκυλί το σκότωσε γιατί είχε αδυναμία στην Καρολάιν».

Νόμιζαν ότι είχαν κάνει το τέλειο έγκλημα: Οι 4 δολοφόνοι που αναζητούσαν το θύμα τους στη Νικολούλη (Videos)

«Τα γυρίζει» ο Μπαλάσκας: Ζητώ δημόσια συγγνώμη – «Δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται»

«Καμπανάκι» Παυλάκη: Μετά το καλοκαίρι έρχεται νέο κύμα της πανδημίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:45