search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:01
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Μεθοδευμένες από την αστυνομία οι δηλώσεις της Μυλωνοπούλου -Τι αποκάλυψε η δικηγόρος της (Video)

19.06.2021 09:54
karolain (2)

Οδηγίες από την αστυνομία να μην αποκαλύψει στον πιλότο όσα κατέθεσε στην αστυνομία είχε, σύμφωνα με τη δικηγόρο της, η «ψυχολόγος» που επισκεπτόταν η Κάρολαϊν και ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δικηγόρος της στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΙ, Σταματία Μάρκου, η εντολέας της εξ αρχής κατέθεσε στην αστυνομία όσα ήξερε και φωτογράφιζαν τον πιλότο ως ύποπτο.

Η Ελένη Μυλονωπούλου είχε αναφέρει στην αστυνομία τα προβλήματα του ζευγαριού και μάλιστα είχε αναφέρει και τις επικοινωνίες που είχε με την Καρολάιν εν αγνοία του συζύγου της, είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι της είχαν δοθεί οδηγίες από την αστυνομία στην κα Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε. «Έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 33χρονος», ανέφερε. Τόνισε, μάλιστα, ότι η κατάθεσή της έχει μείνει απόρρητη και η ίδια ήταν σε συνεχή επικοινωνία με το τμήμα Ανθρωποκτονιών. 

Μεταξύ άλλων, η Σταματία Μάρκου αποκάλυψε ότι άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κα Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

Μάλιστα, και ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κα Μυλωνοπούλου για να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος», είπε.

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος είχε σχεδιάσει τη δολοφονία – «Το είχε στο μυαλό του αρκετό καιρό» (Video)

Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι συνομιλίες του πιλότου με την Νικολούλη (Video)

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Μπαλάσκας – Η ανάρτηση μετά τη δήλωση που προκάλεσε σάλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50