search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:01
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η συγκινητική ανάρτηση για το σκυλάκι της Καρολάιν

18.06.2021 20:39
roxy-1

Μια μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα αποχαιρέτησε την αδικοχαμένη 20χρονη Καρολάιν αλλά και τη σκυλίτσα της Ρόξυ που όπως αποκαλύφθηκε στην πορεία βρήκαν τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της, σύμφωνα με την ομολογία του.

«Caroline ήσουν ένας άγγελος επί γης, με όλες τις έννοιες και τις αποχρώσεις της λέξης. Για την ακρίβεια, το όνομα σου θα έπρεπε να είναι δίπλα στο λήμμα “ΑΓΓΕΛΟΣ” στο λεξικό. Φάρος φωτεινός ευγένειας, καλοσύνης, γενναιοδωρίας και πραγματικής αγάπης για τα αδεσποτάκια. Δεν σου αξίζει θάνατος και λήθη. Σου αξίζει μνήμη αιώνια και ευγνωμοσύνη . Απ’ όλους μας. Καλό παράδεισο σε σένα και την μικρή μας Roxy. Παρέα από κει ψηλά θα προστατεύετε τη μικρή Λυδία», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Σωματείου.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η προανακριτική απολογία του συζυγοκτόνου – «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν»

ΕΛ.ΑΣ.: ΕΔΕ και πιθανή διαθεσιμότητα για Μπαλάσκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:59