search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:22
MENU CLOSE

Γλυκά νερά: Αποτροπιασμός από την ομολογία του πιλότου: Κρέμασα το σκυλί για να γίνω πιο πειστικός, είχα κάνει πρόβα πώς θα δεθώ

18.06.2021 13:59
glyka-nera-dolofonia-new

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις της υπόθεσης δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν από τον 32χρονο σύζυγό της πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Τα στοιχεία που προκύπτουν από όσα παραδέχθηκε στην ομολογία του στην αστυνομία μπορούν να προκαλέσουν μόνο ρίγη και αποτροπιασμό σε ότι αφορά τον τρόπο που δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Κάρολαιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και στη συνέχεια προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές.

Ο συζυγοκτόνος αναφερόμενος στο πως σκηνοθέτησε τη ληστεία είπε «κρέμασα το σκυλί για να γίνω πιο πειστικός, είχα κάνει πρόβα πως θα δεθώ».

Μετά από 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο σε μία προσπάθεια να παραπλανήσει τις Αρχές, τους συγγενείς της 20χρονης και την κοινή γνώμη ο 32χρονος πιλότος σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς πως το βράδυ που δολοφόνησε τη σύζυγό του, καβγάδισαν για ασήμαντα πράγματα, αλλά ο ίδιος έχασε την ψυχραιμία του όταν η 20χρονη Κάρολαϊν του είπε ότι θα τα μαζέψει και θα φύγει από το σπίτι.

Τότε ισχυρίζεται ότι θόλωσε και της έκλεισε το στόμα για την κάνει να σταματήσει να λέει τέτοια πράγματα.

Ο καβγάς για κάτι ασήμαντο μετατράπηκε σε δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς «εκείνο το βράδυ, τσακωθήκαμε και πάλι. Τελευταία οι καβγάδες μας ήτανε συχνοί. Συνήθως για ασήμαντα πράγματα της καθημερινότητας και για το παιδί. Μου είπε να σηκωθώ και να φύγω από το κρεβάτι. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Λίγο πριν βάλει το παιδί στην κούνια του είπε ότι θα τα μαζέψει και θα φύγει από το σπίτι. Θόλωσα. Και προσπάθησα όπως ήταν πάνω στο κρεβάτι, να της κλείσω το στόμα, να μην τα λέει αυτά».

Η σοκαριστική ομολογία για το σκύλο και τη σκηνοθεσία της ληστείας

Μάλιστα ο δολοφόνος της Καρολάιν αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως σκηνοθέτησε τη ληστεία, με τα λόγια του προκαλούν σοκ. «Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή σκέφτηκα το παιδί και τι θα γίνει αν πάω κι εγώ φυλακή και αποφάσισα να σκηνοθετήσω τη ληστεία. Το σκυλί, για να γίνω πιο πειστικός το κρέμασα από το λουρί του. Την κάρτα από την κάμερα την έβγαλα και την πέταξα στην τουαλέτα. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και μετά δέθηκα πρόχειρα μόνος μου. Είχα κάνει πρόβα πως θα δεθώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία και το θέατρο δηλώνει μετανιωμένος

Μετά από 37 ημέρες ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε, μέσω του συνηγόρου του, μετανιωμένος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Στα δικαστήρια βρίσκεται ήδη ο συνήγορος του πιλότου Βασίλης Σπύρου, ο οποίος δηλώνει ότι ο εντολέας του «είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν», ενώ εκτιμά πως ο κατηγορούμενος «ξαλάφρωσε» με την ομολογία του εγκλήματος.

Νωρίτερα, ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη και παράλληλα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της 20χρονη συζύγου του. Συγκεκριμένα, διώκεται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Τα δύο κακουργήματα είναι: Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και η κακοποίηση ζώου

Τα δύο πλημμελήματα είναι: ψευδής καταγγελία στις αρχές επειδή κατέστησε άλλους υπόπτους και Ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση στις αρχές

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του ως πιλότου και της οικονομικής του άνεσης.

Επιπλέον κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων λόγω tου τρόπου θανάτου της Καρολάιν, της σκηνοθετημένης ληστείας, της προσπάθειας παραπλάνησης των αρχών, στοιχεία που καταδεικνύουν ότι δεν έχει αναστολές.

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του. Αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία.

«Έκλαιγε με αναφιλητά στο μνημόσυνο» – Πως τους κορόιδευε όλους ο δολοφόνος

«Στο μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν ο Μπάμπης ήταν όπως πάντα. Χαμηλών τόνων, ήσυχος. Ηταν ντυμένος με μαύρα ρούχα. Εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι ότι εκλαιγε με αναφιλητά. Κάποια στιγμή πήρε αγκαλιά τη μητέρα της Καρολάιν και κλαίγανε μαζί. Τους αφήσαμε λίγη ώρα μόνους τους. Προσπαθούσε ο ένας να παρηγορήσει τον άλλον».

Ακόμα να πιστέψει την εξέλιξη της πολύκροτης υπόθεσης των Γλυκών Νερών μετά  τη σκηνή που έζησε στην εκκλησία της Αλοννήσου όπου έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο της 20χρονης κοπέλας  η δημοτική σύμβουλος Αλοννήσου, και φίλη της Καρολάιν  Χαρίκλεια Θεοδώρου.

«Δεν είπε κουβέντα σε κανέναν. Μόνο έκλαιγε. Τωρα καταλαβαίνω ότι αυτά ήταν ή δάκρυα μετάνοιας ή δάκρυα τύψης. Σαν να έλεγε από μέσα του, να αναρωτιόταν τι έκανε»

«Αντέγραψε την επίθεση στο σπίτι μου»

Ένα άλλο γεγονός που προκαλεί εντύπωση είναι αυτό που αποκάλυψε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1, ο εκπαιδευτής του πιλότου.

Όπως είπε πριν από λίγα χρόνια είχε δεχτεί ο ίδιος και η γυναίκα του επίθεση από ληστές στο Αλεποχώρι. Την είχε περιγράψει στους συναδέλφους, την ήξεραν όλοι. Ο Μπαμπης Αναγνωστόπουλος «αντέγραψε» αυτή την επίθεση για να δημιουργήσει το «άλλοθί» του.

«Φανηκε να είναι όλα ίδια. Ανέτρεξε στη μνήμη του, θυμήθηκε τι του είχα πεί και προσπάθησε να σκηνοθετήσει τη ληστεία. Ακόμα και οι περιγραφές των ληστών ήταν οι ίδιες», είπε στην τηλεόραση.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της Καρολάιν μετά την ομολογία του πιλότου

Χαρακτηριστικός της υποκρισίας του ήταν ο επικήδειος που είχε απαγγείλει κατά την ταφή της άτυχης 20χρονης μανούλας στην Αλόννησο, όταν περίλυπος έλεγε μπροστά στο μαυροφορεμένο πλήθος που είχε βρεθεί στο νεκροταφείο, πόσο άτυχη είναι η κόρη του που δε θα γνωρίσει ποτέ «πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της».

Συγκλονιστική είναι, όμως, και η φωτογραφία που απεικονίζει τον 32χρονο να αγκαλιάζει τη μητέρα της συζύγου του λίγο πριν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ, χθες Πέμπτη, έπειτα από το μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν.

Η κάμερα του «Πρωινού» βρέθηκε στο πατρικό σπίτι της αδικοχαμένης 20χρονης στην Αλόννησο με τη δημοσιογράφο της εκπομπής να έρχεται σε επικοινωνία με τους τραγικούς γονείς του θύματος.

«Η μητέρα της Καρολάιν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, κανένας από τους γονείς της δεν έχει βγει από το σπίτι μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου. Τα παράθυρα είναι κλειστά. Πολλοί είναι εκείνοι που επισκέπτονται τους γονείς για να συμπαρασταθούν στη μητέρα και στον πατέρα. Όλη η Αλόννησος έχει γίνει μια μεγάλη αγκαλιά», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, μεταφέροντας το κλίμα από το περιβάλλον της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Προκλητικός Μπαλάσκας για τον δολοφόνο των Γλυκών Νερών: «Εάν μας έπαιρνε τηλέφωνο μετά τον φόνο, σε 6 χρόνια θα ήταν έξω» (Video)

Από την Τοπαλούδη στην Καρολάιν – Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα και η προβληματική κάλυψη από τα ΜΜΕ

Γλυκά νερά: Ο υποκριτικός επικήδειος του δολοφόνου: «Το μωρό μας δεν θα θυμάται την υπέροχη μανούλα του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:22