search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:24
MENU CLOSE

ΕΛ.ΑΣ.: ΕΔΕ και πιθανή διαθεσιμότητα για Μπαλάσκα

18.06.2021 20:08
balaskas_new

Με πολύ σκληρό τρόπο αντέδρασε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στις προκλητικές δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., «διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο Mega, ο Σ. Μπαλάσκας είχε πει, αναφερόμενος στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς: «Είναι βλάκας. Eκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στον θυμό του, τα’ χασε και τρελάθηκε. Εαν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία και ομολογούσε την πράξη του δεν θα πήγαινε ούτε έξι χρόνια φυλακή.

Τώρα θα σαπίσει στην φυλακή. Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε οικογενειακό καυγά. Με πρότερο έντιμο βίο κλπ. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα τα πράγματα είναι σκούρα. Τον βαραίνει δόλος, ψεύτικες δηλώσεις, σκηνοθεσία μιας ανύπαρκτης ληστείας. Σκότωσε μέχρι και τον σκύλο του. Δεν τον σώζει τίποτα».

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση και αποδοκιμασία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Οργή αστυνομικών κατά Μπαλάσκα: Αποδοκιμασία για τους «πανελίστες» συνδικαλιστές

Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στον δολοφόνο σύζυγο (Videos)

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της Καρολάιν μετά την ομολογία του πιλότου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06