search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:32
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στον δολοφόνο σύζυγο (Videos)

18.06.2021 12:36
glyka nera

Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση είναι πλέον ο 33χρονος πιλότος που ομολόγησε ότι σκότωσε την Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η ποινικη δίωξη που άσκησε η εισαγγελέας εναντίον του περιλαμβάνει δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Συγκεκριμένα τα κακουργήματα που βαραίνουν πλέον τον 33χρονο είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου.

Επιπλέον, τα πλημμελήματα είναι ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Οι Αρχές θεωρούν ότι είναι ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του (πιλότος) και της οικονομικής του επιφάνειας καθώς και υποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων λόγω του τρόπου που σκότωσε την Καρολάιν αλλά και της παραπλάνησης της αστυνομίας με ψευδή στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Μέχρι την τελευταία στιγμή έπαιζε θέατρο

Ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέχρι την τελευταία στιγμή, πριν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση συνέχιζε, να παριστάνει τον τραγικό σύζυγο της δολοφονημένης Καρολάιν.

Μάλιστα είχε μεταβεί στην Αλόνησσο για το 40ήμερο μνημόσυνο της 20χρονης κοπέλας.  

Χαρακτηριστικός της υποκρισίας του ήταν ο επικήδειος που είχε απαγγείλει κατά την ταφή της άτυχης 20χρονης μανούλας στην Αλόννησο, όταν περίλυπος έλεγε μπροστά στο μαυροφορεμένο πλήθος που είχε βρεθεί στο νεκροταφείο, πόσο άτυχη είναι η κόρη του που δε θα γνωρίσει ποτέ «πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της».

«Στο μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν ο Μπάμπης ήταν όπως πάντα. Χαμηλών τόνων, ήσυχος. Ηταν ντυμένος με μαύρα ρούχα. Εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι ότι εκλαιγε με αναφιλητά. Κάποια στιγμή πήρε αγκαλιά τη μητέρα της Καρολάιν και κλαίγανε μαζί. Τους αφήσαμε λίγη ώρα μόνους τους. Προσπαθούσε ο ένας να παρηγορήσει τον άλλον», δήλωσε ηδημοτική σύμβουλος Αλοννήσου, και φίλη της Καρολάιν, Χαρίκλεια Θεοδώρου.

Η υποκρισία και εν συνεχεία η ομολογία του για την δολοφονία της συζύγου από τον ίδιο έχει συγκλονίσει και όλη την ελληνική κοινωνία με χιλιάδες πολίτες να τον «δικάζουν» από τα social media και να χρησιμοποιούν απαξιωτικούς και προσβλητικούς ισχυρισμούς εις βάρος του.

Συντρετριμμένη η οικογένεια της Καρολάιν

Συγκλονισμένοι είναι συγγενεις της 20χρονης Καρολάιν από τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την δολοφονία της.

«Η μητέρα της Καρολάιν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, κανένας από τους γονείς της δεν έχει βγει από το σπίτι μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου. Τα παράθυρα είναι κλειστά. Πολλοί είναι εκείνοι που επισκέπτονται τους γονείς για να συμπαρασταθούν στη μητέρα και στον πατέρα. Όλη η Αλόννησος έχει γίνει μια μεγάλη αγκαλιά», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Διαβάστε επίσης:

Από την Τοπαλούδη στην Καρολάιν – Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα και η προβληματική κάλυψη από τα ΜΜΕ

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της Καρολάιν μετά την ομολογία του πιλότου (Video)

Γλυκά Νερά: 2 ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία ο πιλότος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:32