search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Καθηγήτρια της Κάρολαϊν: Ήταν παιδί με άστρο -Το όνειρό της ήταν να σπουδάσει οικονομικά (Video)

19.06.2021 11:20
glyka-nera-karolain

Για ένα παιδί με άστρο, ένα ελεύθερο πνεύμα, που ήθελε να ανοίξει τα φτερά της και να σπουδάσει οικονομικά, μίλησε η καθηγήτρια της Κάρολαϊν στην Αλόννησο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει του Open, η κυρία Αναγνώστου έκανε λόγο για ένα «παιδί αξιαγάπητο καταρχήν, πολύ κοινωνικό, δραστήριο και πάρα πολύ δυναμικό» που «συμμετείχε σε πάρα πολλά πράγματα εντός κι εκτός σχολείου, είχε πάρα πολλές δραστηριότητες και παρέες».

Όπως είπε, όταν έφυγε από τη στιγμή που έφυγε από την Αλόννησο δεν την είδαν σχεδόν καθόλου. «Είχε έρθει ελάχιστες φορές και την είχαν δει ελάχιστοι και μαθαίναμε εκ των υστέρων κάποια πράγματα, δηλαδή για το γάμο, την εγκυμοσύνη και το μωρό το μάθαμε πολύ αργότερα αφού είχε γεννήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήθελε να ανοίξει τα φτερά της»

«Ηταν καλή μαθήτρια και μελετούσε για τις πανελλήνιες αλλά πέραν τούτου προετοιμαζόταν και για άλλα πράγματα. Κοιτούσε πανεπιστήμια του εξωτερικού και μου είχε ζητήσει συστατική επιστολή στα αγγλικά για να τη χρησιμοποιήσει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Είχε κάνει κάποιες κινήσεις με πανεπιστήμια της Βρετανίας και αλλού. Οπότε είχε και αυτό κατά νου. Τα όνειρά της ήταν να σπουδάσει και να ανοίξει τα φτερά της γενικότερα. Ήθελε να σπουδάσει οικονομικά», επισήμανε η καθηγήτριά της.

«Μέχρι τελευταία στιγμή δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ που ανακοινώθηκε επίσημα δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, όχι μόνο εγώ, οι περισσότεροι», ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το συζυγοκτόνο, επισημαίνοντας ότι από τη στιγμή που έφυγε από το νησί δεν είχε επαφές με τις φίλες της.

Γλυκά Νερά: O Mπάμπης «μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί» (Video)

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος είχε σχεδιάσει τη δολοφονία – «Το είχε στο μυαλό του αρκετό καιρό» (Video)

Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι συνομιλίες του πιλότου με την Νικολούλη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:18