search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:55
MENU CLOSE

Φοίβος: Γι’ αυτό πήρε καλλιτεχνικό «διαζύγιο» με τη Δέσποινα Βανδή (Video)

18.02.2022 08:57
foivos-vandi-new

Για τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και τον λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση να χωρίσουν τους δρόμους τους καλλιεχνικά μίλησε ο Φοίβος.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω, ο συνθέτης και στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών αποκάλυψε ότι η Δέσποινα Βανδή θέλησε μετά από πολλά χρόνια κοινής τους πορείας να δοκιμάσει άλλα πράγματα, κάτι που ο ίδιος κατανοεί και βρίσκει απόλυτα φυσιολογικό.

«Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία κι εξακολουθώ να τα αισθάνομαι κι εγώ για αυτήν. Έχεις κάποιο αγαπημένο φαγητό;» είπε ο Φοίβος απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου και συνέχισε: «Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποιο άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό νομίζω.

Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα κι είναι κατανοητό. Εγώ είμαι διαφορετικής οπτικής, πιο επαγγελματικής. Δηλαδή είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Είμαι πιο ψυχαναγκασμένος και σταθερός. Ο καλλιτέχνης όμως θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Ευμορφιάδη: Η Μυριέλλα μου παραδέχτηκε off camera ότι ερωτεύτηκε τον Κατσαούνη

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η κριτής του GNTM πόζαρε topless στο Μαλιμπού (Photo)

Νίκος Βέρτης: Έχασε το δικαστήριο με πρώην συνεργάτη του για δεδουλευμένα ύψους 300.000 ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:54