search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:32
MENU CLOSE

Θρίλερ με τη φωτιά στο πλοίο: Πληροφορίες ότι αναζητούνται 11 άτομα (Video)

18.02.2022 09:29
epivatis_new

Σε θρίλερ εξελίσσεται η φωτιά που ξέσπασε σε πλοίο αναοιχτά της Ηγουμενίτσας.

Ενώ οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι όλοι οι επιβαίνοντες ήταν καλά στην υγεία τους και είχαν αποβιβαστεί σε παραπλέοντα πλοίο, ο τηλεοπτικός σταθμός Open μετέδωσε την είδηση ότι πρώτη καταμέτρηση προκύπτει ότι αναζητούνται ακόμη 11 άτομα.

Νωρίτερα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε πως σε παραπλέοντα πλοία και σκάφη έχουν αποβιβαστεί 278 επιβαίνοντες του οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympiα, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά τα ξημερώματα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής βορειοανατολικά της νήσου Ερεικούσας, κατά την εκτέλεση του δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Πρίντεζι.

Ένα άτομο από τους επιβαίνοντες του πλοίου που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Στο πλοίο, στο οποίο μαίνεται η πυρκαγιά, επέβαιναν κατά δήλωση του πλοιάρχου, 288 επιβάτες 25 ΙΧ οχήματα και 153 φορτηγά.

Αναμένεται η επίσημη καταμέτρηση από τα στελέχη του λιμενικού σώματος, όταν όλοι οι διασωθέντες επιβαίνοντες του πλοίου αναμένεται να μεταφερθούν στην Κέρκυρα.

Στη θαλάσσια περιοχή, όπου έχει σημειωθεί το συμβάν, βρίσκονται ήδη σκάφη του λιμενικού σώματος της ιταλικής ακτοφυλακής και παραπλέοντα πλοία.

Διαβάστε επίσης:

Lidl: «Επίσκεψη» του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στο σούπερ μάρκετ που συνελήφθη η ηλικιωμένη (video)

Παγώνη: Θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό – Το καλοκαίρι θα πετάξουμε τις μάσκες (Video)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:32