search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:09
MENU CLOSE

Θέμις Μπαζάκα: «Ζούσα βουτηγμένη στις τύψεις…» (Video)

19.02.2022 19:20
bazaka

Για την καριέρα της, τη μητρότητα που την άλλαξε και τις τύψεις που είχε τα πρώτα χρόνια απέναντι στην κόρη της μίλησε η Θέμις Μπαζάκας.

Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις τύψεις που είχε τα πρώτα χρόνια όταν έπρεπε να εργάζεται πολύ και να μην προλαβαίνει να απολαύσει τη κόρη της.

«Φοβάμαι την υπερέκθεση και την ενέργεια του ανθρώπου μαζεμένη όλη πάνω μου. Με βγάζει δηλαδή έξω από τα νερά μου. Αυτό που λένε πως “με κυνηγούν οι φωτογράφοι και δεν με αφήνουν σε ησυχία” συμβαίνει όταν λόγω υπερέκθεσης τους δίνεις το δικαίωμα», ανέφερε η ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Όταν γύρισα από την Αμερική έχοντας κάνει παιδί, δεν με φώναζε κανείς για δουλειά. Υπήρχε ένα είδος ζήλιας πίσω από όλο αυτό. Το ότι έγινα μητέρα νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα και αυτό που μου έσωσε τη ζωή στην κυριολεξία. Ήμουν πολύ ανήσυχο πνεύμα και με έβαλε σε έναν δρόμο. Με ενέπνευσε, με βοήθησε, φυσικά μέσα από τις χιλιάδες δυσκολίες. Ήμουν και μόνη μου, μετά από τρία χρόνια χώρισα με τον σύντροφό μου. Ζούσα βουτηγμένη στις τύψεις ότι δεν έχω χρόνο για την κόρη μου. Το έχω ακόμα γιατί μου λείπει συνέχεια. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που θέλουν παιδιά», πρόσθεσε η δημοφιλής ηθοποιός.

«Αυτό που της έλεγα πάντα είναι ότι δεν με νοιάζει τι θα γίνει, αρκεί να είναι ηθικός άνθρωπος, τίμια και με αξιοπρέπεια. Αυτά είναι τα πολύ σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος. Κατά τη γνώμη μου έχουν χαθεί από την κοινωνία μας. Είμαστε μια φοβισμένη κοινωνία, δεν δικαιολογώ τίποτα από όλα αυτά τα τρομερά που γίνονται, αλλά βλέπω τη ρίζα. Ο φόβος και η έλλειψη παιδείας. Οι άνθρωποι κοιτάζουν τις ζωές των άλλων γιατί αν κοιτάξουν τη δική τους μπορεί να τρομάξουν», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Η ντροπή είναι πάντα στον θύτη» (Video)

Μάκης Τσέλιος: Δεν αγόραζαν τα ρούχα μου για να μην κολλήσουν AIDS (Video)

Μπιμπίλας: Έχω δεχτεί κι εγώ επίθεση στο θέατρο, αλλά δεν το κατήγγειλα ποτέ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:06