search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:51
MENU CLOSE

Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Η ντροπή είναι πάντα στον θύτη» (Video)

19.02.2022 17:27
Eugenia Samara_new

Στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος καταδικάστηκε για διαρροή προσωπικών στιγμών, αναφέρθηκε για πρώτη φορά η Ευγενία Σαμαρά.

Η δημοφιλής ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, είπε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»: «Με πας σε κάτι που είναι όντως πολύ άσχημο… Σοκαρίστηκα πραγματικά πάρα πολύ, δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σου πω πώς τον ήξερα εγώ, πως ήταν σε μένα γιατί δεν έχει καμιά σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που έγινε και μαθεύτηκε».

»Με σόκαρε σοβαρά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σαν να πάγωσε για λίγο ο χρόνος. Έβλεπα τα παιδιά στην εκπομπή, το έμαθα λίγα λεπτά πριν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι πρέπει να κρατήσουμε ότι τα θύματα πρέπει να πάρουν το θάρρος και να μιλήσουν», πρόσθεσε.

«Η ντροπή δεν είναι πάνω τους, είναι πάντα στον θύτη. Όλο το υπόλοιπο ας το αναλάβει η δικαιοσύνη και ας κρίνει σωστά», ανέφερε η Ευγενία Σαμαρά που παλαιότερα ήταν μέλος της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα.

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Τσέλιος: Δεν αγόραζαν τα ρούχα μου για να μην κολλήσουν AIDS (Video)

Μπιμπίλας: Έχω δεχτεί κι εγώ επίθεση στο θέατρο, αλλά δεν το κατήγγειλα ποτέ (Video)

Σάσα Μπάστα: «Θα σου γ@@@@ω το σπίτι» – Όρμησε στον Κουτσαβάκη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:47