search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:28
MENU CLOSE

Ευγενία Σαμαρά: Ο «Σασμός», η αγχώδης μητέρα της και η… «απαγωγή» (Video)

23.10.2021 15:33
Eugenia Samara_new

Η «Στέλλα» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη του Κωστή Μαραβέγια.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δυνατά» το βράδυ της Παρασκευής, η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει σπουδάσει γεωπόνος, ενώ εκμυστηρεύτηκε και ένα «ξεχωριστό περιστατικό» από τα σχολικά της χρόνια με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της.

Η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε πως τα τελευταία 8 χρόνια έχει μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ενώ οι σπουδές της ήταν στο αντικείμενο της Γεωπονικής.

Το ξέρεις ότι είμαι γεωπόνος; Έχω πάει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο έχω κάνει όλα τα μαθήματα, είναι 5 χρόνια η σχολή και δεν ασχολήθηκα ποτέ” σημείωσε.

Με αγχώνει πάρα πολύ ο χρόνος. Μου καταδυναστεύει τη ζωή. Στον έρωτα και στις διακοπές αισθάνομαι πως σβήνει το ρολόι” ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με μια μητέρα που είναι αγχώδης. Όταν ήμασταν μικρή, για αρκετό καιρό, στην πρώτη δημοτικού, ακολουθούσε από πίσω το λεωφορείο στις 7 το πρωί, με το αμάξι της, ώσπου κάποια στιγμή ο οδηγός σταμάτησε, άνοιξε την πόρτα και τη ρώτησε, “Κυρία μου θέλετε να απαγάγετε κάποιο παιδάκι;…”.

Απάντησε “όχι είμαι η μαμά της Ευγενίας και θέλω να δω πώς οδηγάτε”. Πήγε να ελέγξει. Αυτό το έμαθα πριν από κάποια χρόνια, εγώ δεν το είχα καταλάβει» εξήγησε η Ευγενία Σαμαρά.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Οι εκλογές δε θα είναι άγονες, θα δώσουν προοδευτική κυβέρνηση – Φθηνός βαλκάνιος Κουρτς ο Μητσοτάκης

Εξελίξεις στο Πέραμα: Συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία οι 7 αστυνομικοί – Τι έδειξε η εξέταση στον νεκρό

Μαρία Σάκκαρη: Αδιαθεσία και άδοξος αποκλεισμός από το Kremlin Cup

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:28