search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:58
MENU CLOSE

Εξελίξεις στο Πέραμα: Συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία οι 7 αστυνομικοί – Τι έδειξε η εξέταση στον νεκρό

23.10.2021 15:10
perama

Συνελήφθησαν οι αστυνομικοί που πυροβόλησαν κατά των επιβαινόντων του οχήματος το οποίο καταδίωκαν στο Πέραμα με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον 21χρονο οδηγό και να τραυματίσουν τον 16χρονο συνοδηγό του.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ήδη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρους τους και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Όπως ακούστηκε και στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, έπεσαν περισσότερες από 30 σφαίρες με τις Αρχές να ερευνούν όλες τις πτυχές.

Τι έδειξε η εξέταση του ιατροδικαστή

Η πρώτη εξέταση που έγινε στο πτώμα του 21χρονου οδηγού έδειξε πως έφερε περισσότερα από ένα τραύματα από σφαίρες στο σώμα του. Ωστόσο, πλήρης εικόνα αναμένεται να δοθεί από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει τη Δευτέρα.

Ο 20χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές για συμμετοχή σε κλοπές, ενώ το 2015, όταν ήταν 14 ετών, είχε συλληφθεί για τέτοια υπόθεση.

Η κατάσταση του τραυματία

Όσον αφορά στον τραυματία φαίνεται ότι είναι ένας 16χρονος ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Εντός της ημέρας ο ανήλικος αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με το OPEN, ο 16χρονος έχει αρνηθεί να αποκαλύψει τα στοιχεία του και οι Αρχές θα προχωρήσουν σε ταυτοποίησή του μέσω των δακτυλικών του αποτυπωμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Ζαχόπουλος: «Η Ρένα Βλαχοπούλου με έμαθε να είμαι αξιοπρεπής»

Μελέτη για τον εκφοβιστή της: «Είναι άρρωστος, χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης» – Γιατί δεν λέει το όνομά του (Video)

Άλεκ Μπάλντουιν: Είχε εκπυρσοκροτήσει ξανά το όπλο, καταγγελίες για τα πρωτόκολλα ασφαλείας – Ποιον κατηγορούν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10