search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12
MENU CLOSE

Άλεκ Μπάλντουιν: Είχε εκπυρσοκροτήσει ξανά το όπλο, καταγγελίες για τα πρωτόκολλα ασφαλείας – Ποιον κατηγορούν (Video)

23.10.2021 14:41
Αlec Βaldwin_new

Συνεχίζουν να έρχονται στο φως πληροφορίες σχετικές με το τραγικό δυστύχημα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust» στο Ράντσο «Μπονάνζα Κρικ» στο Νέο Μεξικό, με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, ένα έμπειρο μέλος του πληρώματος είπε στην εφημερίδα ότι «υπήρχε σοβαρή έλλειψη συναντήσεων ασφαλείας στα γυρίσματα». Μάλιστα πληροφορίες θέλουν το συγκεκριμένο όπλο να εκπυρσοκρότησε κατά λάθος δύο φορές το Σάββατο και μία φορά την προηγούμενη εβδομάδα.

Παράλληλα ο υπεύθυνος των prop, ο οποίος διαχειρίστηκε το όπλο που σκότωσε την 42χρονη στην ταινία του Άλεκ Μπάλντουιν, κλήθηκε για κατάθεση από τους αστυνομικούς, έπειτα από διαμαρτυρία του συνδικάτου εργαζομένων στον χώρο του θεάματος για τις συνθήκες εργασίας.

Σύμφωνα με τη NY Post, ο εργαζόμενος, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, προσελήφθη για να αντικαταστήσει μέλος της Ένωσης.

Μια άλλη πηγή που ενημερώθηκε για την κατάσταση είπε στην NY Post ότι ένα συνεργείο συνδικαλισμένων εργαζομένων είχε αποχωρήσει από το πλατό της ταινίας στο Bonanza Creek Ranch κοντά στη Σάντα Φε, την Πέμπτη το πρωί λόγω κακών πρωτοκόλλων ασφαλείας, προτού ο 68 ηθοποιός, πυροβολήσει με το όπλο αργότερα εκείνη την ημέρα.

Σε μια ηχογράφηση του 911 που έλαβε το TMZ, μια γυναίκα που αυτοπροσδιορίζεται ως επιβλέπων σεναρίου της ταινίας ακούγεται να κατηγορεί για το δυστύχημα κάποιον του οποίου το όνομα φυσικά δεν ακούγεται «Εντάξει, αυτός ο γ… που με φώναξε στο μεσημεριανό γεύμα ρωτώντας για αναθεωρήσεις, αυτός ο μ….», λέει, προφανώς σε κάποιον που βρίσκεται κοντά. «Τον είδες να σκύβει πάνω από το γραφείο μου και να μου φωνάζει; Υποτίθεται ότι ελέγχει τα όπλα. Είναι υπεύθυνος για αυτό που συνέβη» προσθέτει.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: Ξανά στο «κόκκινο» το ιικό φορτίο των λυμάτων

Μελέτη για τον εκφοβιστή της: «Είναι άρρωστος, χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης» – Γιατί δεν λέει το όνομά του (Video)

Χαμός στο Twitter για λίγη… μερέντα! (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12