search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:55
MENU CLOSE

Αγγελική Ηλιάδη σε Λιάγκα – Σκορδά: «Άκουσα πράγματα που με πείραξαν – Περίμενα εσείς να ξέρετε…» (Video)

21.02.2022 13:57
hliadh-aggelikh-new

Η Αγγελική Ηλιάδη αποχώρησε από τη Φάρμα εξαιτίας ενός τραυματισμού της στο πόδι.

Καλεσμένη στο Πρωινό, η τραγουδίστρια κλήθηκε να μιλήσει για τη μεγάλη απώλεια του πατέρα της, τον θάνατο του οποίου πληροφορήθηκε όσο ήταν μέσα στο ριάλιτι.

Η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στην τραγική αυτή εμπειρία, ενώ δε δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της απέναντι στους παρουσιαστές της εκπομπής για τα σχόλια που είχαν κάνει τότε, αναφορικά με τον τρόπο που εκείνη αντέδρασε όταν πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση.

Παρακολουθήστε από το 02:00΄

«Περίμενα εσείς, που έχετε εμπειρία από τηλεοπτικά προϊόντα, να ξέρετε ότι αυτό που βλέπουμε στις οθόνες δεν είναι πάντα ολοκληρωμένο. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός, ένα πολύ προσωπικό γεγονός, το οποίο δεν ήθελα να το θίξω στη Φάρμα, στα γυρίσματα και με τα παιδιά.

Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή που σεβάστηκε τις τόσο προσωπικές στιγμές μου και δε βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό όμως είναι κάτι που εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε. Άκουσα πράγματα που με πείραξαν. Δε μπορώ να το κρύψω.

Δεν ξέρεις πώς έχει γίνει όλο το πράγμα και ποια είναι η ακολουθία των γεγονότων. Δε με πειράζει καθόλου τι μπορεί να σκεφτεί ο κόσμος έξω, όπως δεν με πειράζουν όλα αυτά που ακούω τόσα χρόνια.

Με ενδιαφέρουν μόνο οι δικοί μου άνθρωποι. Από εκεί και πέρα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν αυτή η στιγμή που έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου» είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

«Έτσι φάνηκε πάντως. Ότι ήτανε αυτή η στιγμή. Πού να ξέρω εγώ ότι το έχετε γυρίσει την ίδια στιγμή και μία αυθόρμητη αντίδραση. Μετά το πήγατε σαν repeat» αποκρίθηκε η Φαίη Σκορδά, με την Αγγελική Ηλιάδη να της απαντά:

«Δεν υπάρχει repeat στη Φάρμα. Είχα μάθει για τον μπαμπά μου αρκετό καιρό, αφότου χειροτέρεψε. Είχε πει στη μητέρα μου να μην μου πει κάτι για να μη φύγω. Ενημερώθηκα όταν ο πατέρα μου διασωληνώθηκε και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη πια.

Που σημαίνει ότι περιμέναμε να συμβεί το μοιραίο. Αυτό συνέβη. Τώρα το τι φάνηκε και τι δεν φάνηκε. Δεν είναι όλες οι ανθρώπινες στιγμές και ειδικά αυτές οι δύσκολες στιγμές προς κατανάλωση του τηλεοπτικού κοινού».

Διαβάστε επίσης:

Κατιάνα Μπαλανίκα για Αλέξανδρο Ρήγα: «Δεν θα τον συγχωρέσω» (Video)

Μαίρη Χρονοπούλου: Τραγουδά το «Έκλαψα χθες» μετά από 55 χρόνια και προκαλεί συγκίνηση (Video)

Μαντώ Γαστεράτου για Πέτρο Κωστόπουλο: «Ήταν δύσκολο στην αρχή – Έφευγαν καρέκλες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:54