search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:55
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Αν ήμουνα μόνη μου, θα έπεφτα από την ταράτσα» λέει η μητέρα

22.02.2022 12:47
mother_baby16

Ο θάνατος των τριών κοριτσιών στην Πάτρα εξακολουθεί να προκαλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνωμης. «Κλειδί» της υπόθεσης αναμένεται να είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, που αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Χθες δημοσίευμα έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια καθώς επικαλείτο πληροφορίες που ήθελαν την 9χρονη να έχει πεθάνει από εισπνοή τοξικού αερίου. Το ρεπορτάζ διαψεύστηκε αμέσως από την Ένωση Ιατροδικαστών.

Όταν κυκλοφόρησε το εν λόγω δημοσίευμα η μητέρα των παιδιών βρισκόταν εκτός του σπιτιού του ζευγαριού, ενώ έξω από το σπίτι είχαν στηθεί κάμερες προκειμένου να καταγράψουν την αντίδρασή της…

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr κατά την επιστροφή της η μητέρα βρήκε έξω από την πόρτα τους δημοσιογράφους να την περιμένουν. Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, ήταν εμφανώς αναστατωμένη και όταν κάποιος από τους δημοσιογράφους επέμεινε ρωτώντας τη για την αντίδρασή της για όλα αυτά που γράφτηκαν είπε: «Η αντίδρασή μου αν ήμουνα στο σπίτι μόνη μου θα ήταν να πέσω από εκεί πάνω» δείχνοντας την ταράτσα.

«Σκότωσέ τη και αυτοκτόνα»

Με αφορμή το δημοσίευμα η οικογένεια δέχτηκε νέες απειλές και μηνύματα μίσους.

«Τα λεπτά που ζήσανε ο Μάνος και η Ρούλα όταν είδανε το δήθεν πόρισμα που έλεγε ότι το παιδί τους δολοφονήθηκε ήταν μαρτυρικά» λέει στο thebest.gr άνθρωπος του περιβάλλοντός τους. «Δεν ξέρετε τι είναι για τους γονείς να διαβάζουν κάτι τέτοιο. Ποιος μπορεί να αναπληρώσει σε αυτούς τους γονείς αυτή τη ψυχική δοκιμασία;».

«Είστε για κρέμασμα στο Σύνταγμα». «Θα σας κάνουν ό,τι κάνατε στα παιδιά σας», «σιχάματα της κοινωνίας», «σκότωσέ τη και αυτοκτόνα», «η ηλεκτρική καρέκλα είναι λίγη» ήταν κάποια από τα μηνύματα…

«Κάποιος πρέπει να βάλει τελεία σε όλο αυτό. Κάποιος πρέπει να προστατέψει επιτέλους και τους γονείς» λένε φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού. «Ας τους αφήσουν επιτέλους να πενθήσουν. Έχασαν τρία παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Φλώρινα: Όργωνε στο χωράφι και είδε μπροστά του μία οβίδα (Photos)

Euroferry Olympia: Πέμπτη μέρα ερευνών για τους αγνοούμενους

Καβάλα: 20χρονος πρόσφυγας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε δομή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:55