search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 03:18
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι γρίφοι και τα άλυτα μυστήρια (Videos)

24.02.2022 18:56
patra_oikogeneia_mitera_new

Ένας μήνας γεμάτος δράματα αλλά και γρίφους που ακόμα περιμένουν απαντήσεις σχετικά με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Από τον θάνατο της μικρής Ίριδας στην κούνια του σπιτιού της, στην αιφνιδιαστική ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας λίγες μέρες μετά και από εκεί λίγο αργότερα στην επανασύνδεση του ζευγαριού, λίγο πριν χάσει τη μάχη κι το τρίτο αγγελούδι τους τη Μαλένα, αποτελεί μια τρομακτική αλληλουχία γεγονότων.

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου της Μαλένας

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε το «Live News» η 33χρονη μητέρα καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς, για την ανακοπή την οποία υπέστη το παιδί, καθώς το σώμα του, όταν έφθασε το ασθενοφόρο, ήταν μελανιασμένο.

Οι γιατροί αρνούνται τις αιτιάσεις της μητέρας για καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου και στη μη κατανόηση της ασθένειάς της.

Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκαλεί και μια ανάρτηση της μητέρας, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μικρής Μαλένας, στην οποία ανάρτηση η 33χρονη γυναίκα ζητά από ένα γκρουπ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, συμβουλές για την «τέλεια σούπα».

Διαβάστε επίσης:

Πατήσια: Μανιακός με full-face κουκούλα μαχαίρωσε μια γυναίκα

Euroferry Olympia: Βρέθηκε και άλλη απανθρακωμένη σορός – Στους πέντε οι νεκροί (Video)

Δίκη Ιβάν Σαββίδη: Την ενοχή του πρότεινε η εισαγγελέας για την εισβολή του στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34