search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:52
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία για την υγεία της – Ακυρώνει και τις διαδικτυακές υποχρεώσεις της

24.02.2022 14:17
vasilissa-elisavet-new

Ανησυχία επικρατεί στη Βρετανία αναφορικά με την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς πρόσφατα έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Το γεγονός ότι ανέβαλε άλλες δύο διαδικτυακές ακροάσεις που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, Πέμπτη, φούντωσε τις συζητήσεις σχετικά με την πορεία της υγείας της.

Εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ σημείωσε πως παρά τις ακυρώσεις, η βασίλισσα Ελισάβετ θα συνεχίσει να εκτελεί τις βασικότερες υποχρεώσεις της.

Την Τετάρτη, μάλιστα, μίλησε τηλεφωνικά με τον Μπόρις Τζόνσον, γεγονός που υποδήλωνε ότι δεν αισθανόταν σοβαρή αδιαθεσία. Ωστόσο, σήμερα η βασίλισσα δεν κατάφερε να εκπληρώσει δύο απλές υποχρεώσεις που ήταν προγραμματισμένες μέσω διαδικτύου.

Υπενθυμίζεται πως η βασίλισσα, που είναι πλήρως εμβολιασμένη έναντι της Covid-19, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό την Κυριακή, ενώ σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, εμφάνιζε ήπια συμπτώματα όπως αυτά του κοινού κρυολογήματος.

Διαβάστε επίσης:

Εισβολή στην Ουκρανία: Δεύτερο κύμα βομβαρδισμών – Νεκροί δεκάδες στρατιώτες και άμαχοι (Videos)

Μπορέλ: «Θα απαντήσουμε στη Ρωσία με τις αυστηρότερες κυρώσεις που έχουμε εφαρμόσει ποτέ»

Ουκρανία – Ζελένσκι: «Δίνουμε όπλα σε όσους θέλουν να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας – Ναζιστική η εισβολή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32