search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της (Video)

21.02.2022 18:56
elisabeth_queen

Νέους φόβους για την υγεία της Βασίλισσα Ελισάβετ πυροδότησε η χθεσινή είδηση ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η κατάσταση της υγείας της προκαλεί έντονη ανησυχία στους ανθρώπους των Ανακτόρων και τα μέλη του προσωπικού του Μπάκιγχαμ προσεγγίζουν με απόλυτη ευαισθησία το θέμα.

Όπως αναφέρoυν πηγές των Ανακτόρων, το Παλάτι είναι “προσεκτικό” αλλά όχι “ανήσυχο” από τα ήπια συμπτώματα της βασίλισσας, η οποία σχεδιάζει να ακολουθήσει χαλαρό πρόγραμμα υποχρεώσεων αυτήν την εβδομάδα, αλλά και να μιλήσει  με τον πρωθυπουργό την Τετάρτη.

Η 95χρονη βασίλισσα επιθυμεί να πραγματοποιήσει κανονικά τις τηλεακροάσεις και τις βιντεοδιασκέψεις, με μία μόνο διά ζώσης συνάντηση να ακυρώνεται. Λέγεται ότι, χθες, πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο στο κέρλινγκ της βρετανικής ομάδας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και τη νίκη του αλόγου της, καθώς παρακολούθησε τον αγώνα στην τηλεόραση. Ωστόσο, το προσωπικό των Ανακτόρων παρακολουθεί στενά την κατάστασή της, καθώς, όπως λένε, η βασίλισσα είναι πολύ πιο αδύναμη και εύθραυστη, απ’ ό,τι πριν από έναν χρόνο.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα στην πρώτη διά ζώσης εκτέλεση των καθηκόντων της, αφότου ο πρίγκιπας Κάρολος, βρέθηκε θετικός στην Covid-19, τη στιγμή που υποδεχόταν τον απερχόμενο και τον νέο Γραμματέα Αμυντικών Υπηρεσιών στο Κάστρο του Γουίνδσορ, είπε αυτοσαρκαζόμενη “ω, εδώ είμαι”.

Η 95χρονη μονάρχης στηριζόταν σε ένα μπαστούνι, την ώρα που οι δύο γραμματείς έμπαιναν στην αίθουσα. Όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται, απάντησε: “Όπως βλέπετε, δεν μπορώ να κινηθώ” και έδειξε τα πόδια της, προτού να κάνει ένα συρτό βήμα και να τους χαιρετίσει δια χειραψίας.

Διαβάστε επίσης:

Η καταιγίδα Γιούνις ξερίζωσε την μηλιά που βοήθησε τον Νεύτωνα να συλλάβει το νόμο της βαρύτητας

Κρίση στην Ουκρανία: Το Κίεβο ζητεί κατεπείγουσες συνομιλίες στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Moody’s: «Έκρηξη» τιμών στο πετρέλαιο με πιθανή ανάφλεξη στην Ουκρανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15