search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 02:46
MENU CLOSE

Δολοφονία Άλκη: «Αδέρφια κρατάτε γερά» – Κατάπτυστο πανό στην Τούμπα

25.02.2022 10:57
toumpa_new

Ένα κατάπτυστο πανό, που σηκώθηκε στο πέταλο της Θύρας 4 της Τούμπας κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-Μίντιλαντ, έχει προκαλέσει από χθες το βράδυ την αντίδραση των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων

«Αδέρφια κρατάτε γερά», έγραφε το προκλητικό πανό υπέρ των 12 συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, με αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο να αποδoκιμάζουν την συγκεκριμένη ενέργεια.

Ξεκάθαρη θέση και ξεκάθαρο μήνυμα θέλησε να στείλει από την πλευρά της και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση.

Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Τέλος, το πανό προκάλεσε και την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για το ποιοι πέρασαν το πανό μέσα στο γήπεδο και ποιοι αποφάσισαν να το «κρεμάσουν» στα κάγκελα της Τούμπας, ζητώντας μάλιστα να ανοίξουν οι κάμερες του γηπέδου αλλά και να αναζητηθεί το αν υπάρχει ή όχι σχέση των συγκεκριμένων οπαδών με αυτούς που εμπλέκονται στη δολοφονία!

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Εχουν βρει δύο ψυχικά ναυάγια και κάνουν τηλεθέαση – Θα τους είχα κλείσει όλους φυλακή», λέει ο Κούγιας

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου

Euroferry Olympia: Μπαίνουν στο πλοίο πυροσβέστες και ΕΜΑΚ για να βρουν τους 6 αγνοούμενους (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06