search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:59
MENU CLOSE

ΚΚΕ για αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία: Η κυβέρνηση αναλαμβάνει τεράστιες ευθύνες

27.02.2022 13:10
C-130_new

με ανακοίνωση του το ΚΚΕ καταδικάσζει την «αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ» που «αναβαθμίζει την εμπλοκή της χώρας σε έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ, με την αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του ΝΑΤΟ, αναβαθμίζει την εμπλοκή της χώρας σε έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο που εξελίσσεται με απρόβλεπτες διαστάσεις και με μεγάλους κινδύνους για τους λαούς. Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας δεν έχουν καμία δουλειά εκτός συνόρων, ούτε μπορούν ελληνικά εδάφη, υποδομές και μέσα να χρησιμοποιούνται ως στρατιωτικά – πολεμικά προγεφυρώματα, όπως γίνεται με τις στρατιωτικές βάσεις σε Αλεξανδρούπολη και Στεφανοβικείο», υπογραμμίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης για αποστολή στρατιωτικού υλικού με C-130 στην Ουκρανία».

«Η κυβέρνηση αναλαμβάνει τεράστιες ευθύνες για τη συμμετοχή της χώρας μας στον πόλεμο και για τους μεγάλους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν για τον ελληνικό λαό. Εδώ και τώρα να σταματήσει κάθε συμμετοχή κι εμπλοκή» τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τελεσίγραφο Μόσχας σε Κίεβο για διαπραγματεύσεις- Θα σας περιμένουμε ώς τις 3

Ουκρανία: Η Ελλάδα στέλνει αμυντικό υλικό και ανθρωπιστική βοήθεια για τους πρόσφυγες

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Όχι» Ζελένσκι σε συνομιλίες στη Λευκορωσία με τους Ρώσους – Το νέο μήνυμα του Πούτιν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10