ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:31
MENU CLOSE

Επίτιμος πρόξενος: «Η Δύση κοιτάζει αν θα έχουμε το γκαζάκι μας, για να μην κρυώσει ο κ@λ@ς μας» (Video)

27.02.2022 13:25

Για την κατάσταση στην Ουκρανία μίλησε την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ο Παντελής Μπούμπουρας.

Και συνέχισε: «Θα ειδοποιήσω τον πρόεδρο των Ελλήνων, και για όλους τους Έλληνες έχω την οικονομική δυνατότητα και τη θέληση να βοηθήσω… Στην Οδησσό τώρα η κατάσταση είναι ήρεμη, αλλά είμαι τραγικά απογοητευμένος με τη Δύση. Δεν μπορεί η Δύση να καταλάβει ότι είναι ώρα μηδέν; Πάει να διαμορφωθεί ένας καινούργιος χάρτης. Θα επικρατήσει η Ανατολή ή η Δύση. Ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να απελάσει το Ρώσο πρέσβη από την Ελλάδα. Δεν μπορούμε να μην αντισταθούμε στο φασισμό»,

Αναφερόμενος στους Έλληνες τραυματίες στην Ουκρανία, ο κ. Μπούμπουρας είπε: «Μίλησα με τον Ουκρανό πρέσβη από την Ελλάδα για το τι θα κάνουμε με φάρμακα για τους τραυματίες… Η επίθεση είναι καθολική σε όλη την Ουκρανία, έχουν κόψει όλους τους δρόμους. Γίνεται η μεγαλύτερη γενοκτονία του τελευταίου αιώνα και δεν υπάρχει αντίδραση. Θα έχουμε και άλλα θύματα. Τι να λέμε για διαπραγματεύσεις και να πάει ο Ζελένσκι στον αρχιφασίστα το Λουκασένκο;».

«Στην Οδησσό ο κόσμος φτιάχνει βόμβες μολότοφ, παίρνει όπλα. Δεν περίμενα ποτέ ότι οι Ουκρανοί είναι τόσο δυνατή φυλή. Θα γράψουν τη δική τους ιστορία και θα γίνει η Ουκρανία κυρίαρχο κράτος χωρίς την απειλή των φασιστών», περιέγραψε φανερά εκνευρισμένος.

«Η Δύση κοιτάζει αν θα έχουμε τον καφέ μας και το γκαζάκι μας, για να μην κρυώσει ο κ@λ@ς μας. Είναι τραγικό αυτό που γίνεται, μας πούλησε όλη η Ευρώπη. Ντρέπομαι για τη Δύση. Πρέπει εδώ και τώρα να κάνει κάτι η Ελλάδα, να σώσουμε τους Έλληνες», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ για αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία: Η κυβέρνηση αναλαμβάνει τεράστιες ευθύνες

Ουκρανία: Η Ελλάδα στέλνει αμυντικό υλικό και ανθρωπιστική βοήθεια για τους πρόσφυγες

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Όχι» Ζελένσκι σε συνομιλίες στη Λευκορωσία με τους Ρώσους – Το νέο μήνυμα του Πούτιν (Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:29
Exit mobile version