search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:42
MENU CLOSE

Open – Αυγερινός στον αέρα: «Πείτε στον Δανέζη που βρίσκεται στην Μαριούπολη να είναι κοντά σε ανθρωπιστικό διάδρομο διαφυγής» (Video)

01.03.2022 12:01
avgerinos_new

O Ανταποκριτής του Open Θανάσης Αυγερινός ζήτησε να ενημερωθεί ο Πολεμικός Ανταποκριτής Σωτήρης Δανέζης για την δήλωση των Ρωσόφωνων και να πάει κοντά σε ανθρωπιστικό διάδρομο διαφυγής.

Σύμφωνα με Ρωσικά ΜΜΕ η Μαριούπολη στην οποία ζουν πολλοί Έλληνες, σήμερα θα περικυκλωθεί από τα στρατεύματα του Βλάντιμιρ Πούτιν. Ο Θανάσης Αυγερινός που μετέφερε την είδηση από την Ρωσία, ζήτησε από τους ανθρώπους του καναλιού να επικοινωνήσουν με τον Σωτήρη Δανέζη που είναι απεσταλμένος στην Μαριούπολη και να του μεταφέρουν την δήλωση.

Επίσης πρότεινε να του πουν πως αν αποφασίσει να μείνει να βρίσκεται τουλάχιστον κοντά σε ανθρωπιστικό διάδρομο για να μπορεί να φύγει και να απομακρυνθεί με την πόλη.

«Θα είναι πολύ δύσκολα για όσους μείνουν εκεί», είπε ο Θανάσης Αυγερινός και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εγώ θα πρότεινα εντελώς συναδελφικά, όποιος μιλήσει με τον Σωτήρη και τον συνεργείο μας, να του μεταφερθούν οτι λένε οι Ρωσόφωνοι, γιατί θα κάνουν αυτά που λένε και αν μάθει οτι υπάρχει ανθρωπιστικός διάδρομος για να αποχωρήσουν οι άμαχοι, να είναι κοντά για να έχει δρόμο διαφυγής».

Διαβάστε επίσης:

Πορτοσάλτε: Δεν είναι αγορανομία η κυβέρνηση, μη βάλεις βενζίνη! (video)

Τα νέα προγράμματα των καναλιών, «GPS» για τις διαφημίσεις

ΕΡΤ: Αναζητείται νέος ρόλος για τον Κωστή Μαραβέγια – Τι έγινε με την εκπομπή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:42