search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:30
MENU CLOSE

Δολοφονίες στην Ανδραβίδα: Στην Πάτρα συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης του τετραπλού φονικού

05.03.2022 00:02
astynomia_new

Τέλος στο θρίλερ που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Ανδραβίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης του τετραπλού φονικού , ο 60χρονος σπιτονοικοκύρης της οικογένειας, συνελήφθη τελικά στην Πάτρα, στην περιμετρική οδό κοντά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ύστερα από μπλόκο των αστυνομικών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέβαλε καμία αντίσταση.

Νωρίτερα, το βράδυ της Παρασκευής σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε εντοπιστεί στο σπίτι του στην Ανδραβίδα και αρνούνταν να παραδοθεί όντας οπλισμένος. Ωστόσο, ως φαίνεται πέρασε πρώτα από το σπίτι του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την Πάτρα, όπου και συνελήφθη τελικώς.

Έξω από το σπίτι του φερόμενου δράστη βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και αστυνομικοί των ΟΠΚΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια από την Ανδαβίδα εντοπίστηκε δολοφονημένη από ένα ακόμη μέλος της, ένα 12χρονο παιδί που βρήκε τις σορούς των 4 ατόμων-μελών της οικογένειάς του την περασμένη Τετάρτη.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, που διενήργησε τις νεκροψίες- νεκροτομές στις 4 σορούς, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».
Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

Διαβάστε επίσης:

ΗΣΑΠ: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας που έπεσε στις γραμμές στα Κάτω Πατήσια

Σχολεία: Έρχονται διαδραστικοί πίνακες – Όλες οι αλλαγές του υπουργείου Παιδείας

Κυβέρνηση: Σύσκεψη για τις προσφυγικές ροές από Ουκρανία – Σε ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:30