search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:06
MENU CLOSE

Ανδραβίδα: Εκτέλεσε το ζευγάρι και έπνιξε τα παιδιά! Νέα στοιχεία για την τετραπλή δολοφονία (photos/videos)

03.03.2022 10:47
andravida_prwi33

Σοκαρει η τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα ενώ οι αστυνομικοί προχωρούν στην αξιοποίηση των νέων στοιχείων που έχουν βρεθεί στους χώρους του σπιτιού, όπου εντοπίστηκαν νεκροί χθες το βράδυ ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους.

Όπως αναφέρει το ilialive, ο δολοφόνος εκτέλεσε σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία με πυροβόλο όπλο τους δύο γονείς και έπειτα έπνιξε τα δύο παιδιά. 

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη σε μια ήσυχη και αγαπημένη, όπως δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής, οικογένεια που ποτέ δεν είχε προκαλέσει με καυγάδες ή φασαρίες.

Νεκρό στην αποθήκη βρέθηκε το ζευγάρι

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, τα πτώματα του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ.

Ο δράστης φαίνεται ότι είχε σκοπό να εξαφανίσει τα πτώματα, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή, ενδεχομένως η εμφάνιση του 12χρονου.

Όσον αφορά το άλλο παιδί, ηλικίας δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του.

Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Όπως αναφέρει το patrisnews η επιχείρηση της Αστυνομίας είναι γιγαντιαία. Κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαία και την Αττική, «χτενίζουν» τον τόπο του εγκλήματος, και την γύρω περιοχή για την εύρεση στοιχείων, που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση του τετραπλού φονικού.

Στο σπίτι των θυμάτων, βρέθηκε από νωρίς και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, για να εξετάσει τις σορούς των παιδιών και των γονιών τους.

Τετραπλή δολοφονία

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του και αυτοκτόνησε, ωστόσο το σενάριο αυτό γρήγορα εγκαταλείφθηκε καθώς στο σπίτι βρέθηκαν κάλυκες αλλά όχι όπλο.

Ετσι όλα δείχνουν ότι και οι τέσσερις είναι θύματα δολοφονίας, μ’ ένα από τα πρώτα πρόσωπα που μπήκε στο κάδρο των υπόπτων, να είναι ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, που ζει μόνιμα στο Λουτράκι και αναζητείται. Ο καταζητούμενος είναι και ο πατέρας του μοναδικού παιδιού που επέζησε, το οποίο την ώρα του φονικού έλειπε από το σπίτι.

Από την άλλη στο χωριό γίνεται αναφορά πως μπορεί ο ένοχος της δολοφονίας να είναι άλλο πρόσωπο με το οποίο το ζευγάρι να είχε διαφορές.

Σήμερα η νεκροτομή

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πολύωρης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ βρέθηκαν στοιχεία, τα οποία εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, όμως οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο σπίτι, κυρίως η έλλειψη ρεύματος, δεν επέτρεπαν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των ερευνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τη συγκέντρωση στοιχείων μέσα από το σπίτι της οικογένειας, αλλά και τη λήψη καταθέσεων από άτομα που θα μπορούσαν με τις μαρτυρίες τους να συνεισφέρουν στην εξέλιξη των ερευνών.

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 41χρονη που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της (Video)

Καιρός σήμερα: Βελτιωμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Πού θα βρέχει (Video)

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: H αντίφαση στις συνθήκες θανάτου της Μαλένας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:04