search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:35
MENU CLOSE

Μακελειό στην Ανδραβίδα: Πατέρας έσφαξε μητέρα και τα δύο παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε (Photos/Video)

02.03.2022 20:49
andravida_makeleio_new

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Ανδραβίδα Ηλείας, όταν ο πατέρας έσφαξε τη μητέρα και τα δύο παιδιά και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, η οικογένεια είχε τρία παιδιά και γλίτωσε μόνο το ένα, το οποίο είναι ηλικίας περίπου 12 ετών (πηγαίνει στην 6η Δημοτικού).

Το ένα παιδί ήταν ανήλικο, ενώ το άλλο ήταν μωρό και όπως προκύπτει είναι και τα δύο νεκρά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας είναι αλλοδαπός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναμένουν τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής εξέτασης του ιατροδικαστή που βρίσκεται στην Ανδραβίδα, αλλά και τα ευρήματα από τις πρώτες έρευνες μέσα στο σπίτι που βρέθηκαν νεκρά τα τέσσερα μέλη της οικογένειας. Παράλληλα, λαμβάνουν καταθέσεις από ενοίκους γειτονικών σπιτιών, που ενδεχομένως να αντιλήφθηκαν κάτι.

Επίσης, την Πέμπτη αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς, ώστε να διακριβωθούν οι αιτίες θανάτου και των τεσσάρων, αλλά και η ώρα που επήλθε ο θάνατός τους.

Διαβάστε επίσης:

Έδεσσα: Καταδικάστηκε ο πατέρας που κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες του

Υπόθεση βιασμού Γεωργίας Μπίκα: Αρνητικές σε ναρκωτικά οι εξετάσεις, ελάχιστο το αλκοόλ

Σέρρες: Ροτβάιλερ έστειλε γυναίκα σε νοσοκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:35