search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:36
MENU CLOSE

Ορέστης Τζιόβας: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση με τον Λιγνάδη και κουβαλάει βαρύ φορτίο στην πλάτη του»

06.03.2022 11:14
orestis-tziovas-new

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα On Time ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν έπεσε από τα σύννεφα με όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος των δύο ηθοποιών.

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Πάντα υπήρχε ένα σούσουρο γύρω από αυτό το όνομα και είχα και άνθρωπο δικό μου ο οποίος είχε ερωτική σχέση με το εν λόγω άτομο και 15 χρόνια μετά κουβαλούσε ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη του γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Χαίρομαι γιατί μιλάνε οι άνθρωποι γι’ αυτά που τους συμβαίνουν και δεν φοβούνται», ανέφερε για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αναφερόμενος, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στον Πέτρο Φιλιππίδη, είπε: «Άμα λάβω ως δεδομένα την αλαζονεία που είχε, τον τρόπο που μιλούσε και συμπεριφερόταν, μαζί με τα κόμπλεξ που ενδεχομένως κουβαλάει για να συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο, δεν πέφτεις από τα σύννεφα».

»Τώρα πλέον είναι πασίγνωστο. Ήταν “κοινό μυστικό” η κακή συμπεριφορά του Πέτρου. Τώρα όσον αφορά τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, ούτε εκεί έπεσα από τα σύννεφα… Είναι ένας άνθρωπος που επιζητούσε την εξουσία, αφού δε μπορούσε να την έχει κάπως αλλιώς παρά μόνο ως σκηνοθέτης, από εκεί και πέρα την εκμεταλλευόταν και φάνηκε ότι μάλλον και με τις γυναίκες είχε κάποιο θέμα», πρόσθεσε.

«Ήθελε να εξουσιάζει και εκεί. Φυσικά είμαι με το μέρος των θυμάτων και θέλω να αποδοθεί Δικαιοσύνη, αλλά νομίζω ότι κοινωνική Δικαιοσύνη αποδόθηκε. Τώρα μένει και η δικαστική», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Δεληθανάση: Η φωτογραφία που σοκάρει ένα χρόνο μετά την καταγγελία για κακοποίηση

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω αναθέσει στη νομική μου σύμβουλο την υπόθεση “Κούγια”» (Video)

Γιώργος Κιμούλης: Προσβάλει την απόφαση του ΣΕΗ στο δικαστήριο – Η απάντηση του σωματείου (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:35