search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:51
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Πλεύρης: Σύντομα δεν θα μετράμε αριθμό κρουσμάτων (Video)

08.03.2022 22:59
pleuris8322_new

«Βρισκόμαστε κοντά στην αλλαγή του testing», αποκάλυψε μιλώντας στο Action 24 και την εκπομπή του Γιώργου Πιέρρου «BRIEFING» ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Όπως είπε, ήταν πολύ σημαντικό να δοθεί μεγάλο βάρος στην καταγραφή κρουσμάτων όταν επικράτησε η μετάλλαξη Δέλτα, όμως πλέον βρισκόμαστε σε μια νέα φάση της πανδημίας. Η μετάλλαξη Όμικρον, δίνει πολλαπλές αλλά ήπιες νοσήσεις και για αυτό τα δεδομένα αλλάζουν.

Όπως εξήγησε ο κ. Πλεύρης, ερχόμαστε σε μια νέα λογική όπου οι διαγνωστικοί έλεγχοι θα γίνονται πιο στοχευμένα. Δηλαδή, σε όσους είναι ευάλωτοι και σε όσους εμφανίζουν συμπτώματα. «Είμαστε κοντά στην αλλαγή του τρόπου μέτρησης των κρουσμάτων, αλλά αυτό θα γίνει σε ένα χρονικό περιθώριο όπου θα έχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια», επισήμανε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας. 

Διαβάστε επίσης:

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

ΚΙΝΑΛ: «Ανοιχτοί δίαυλοι με την Τουρκία αλλά χωρίς Γαλάζιες Πατρίδες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07