search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:47
MENU CLOSE

Μέρα 25 για ανεξαρτητοποίηση Αδαμοπούλου: «Της ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο κόμμα της»

08.03.2022 20:31
adamopoulou_mera_new

«Η Αγγελική Αδαμοπούλου ουδέποτε εξέφρασε την παραμικρή υπόνοια στα όργανα του κόμματος» αναφέρει σε κοινή ανακοίνωση η Πολιτική Γραμματεία και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ25 σχετικά με την ανεξαρτητοποίησή της.

«Με λύπη μας ενημερωθήκαμε σήμερα δια του προέδρου της Βουλής ότι η βουλεύτρια Α’ Αθήνας του ΜέΡΑ25 Αγγελική Αδαμοπούλου αποχώρησε από την ΚΟ και ανεξαρτητοποιήθηκε. Η Αγγελική Αδαμοπούλου ουδέποτε εξέφρασε την παραμικρή υπόνοια στα όργανα του κόμματος, στην ΠΓ και την ΚΕ, για όσα επικαλείται ως αιτία της αποχώρησης της», αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση.

«Κατανοούμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να είναι μέλος του ΜέΡΑ25, ενός κόμματος χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις στην Ολιγαρχία, ενός κόμματος που δεν επιτρέπει τον καριερισμό και τις όποιες ατομικές φιλοδοξίες», συνεχίζει και καταλήγει:

«Σε αυτή τη συγκυρία της διάχυτης εκλογολογίας, η σκοπιμότητα αυτής της κίνησης της Αγγελικής Αδαμοπούλου είναι προφανής. Της ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο κόμμα της».

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει την Τετάρτη το υπουργικό Συμβούλιο – Τι θα συζητηθεί

Χρυσή Αυγή: Με κορωνοϊό ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς

ΣΥΡΙΖΑ: Υπέρ του διαλόγου Αθήνας – Άγκυρας με βάση πάντα τις εθνικές κόκκινες γραμμές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:47