search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:55
MENU CLOSE

Νίκαια: Οπαδική επίθεση σε ανήλικο μετά τον αγώνα Ιωνικού-Παναιτωλικού, τέσσερις συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

08.03.2022 16:50
opadikivia_new

Οπαδική επίθεση σημειώθηκε σε ανήλικο μετά τον αγώνα Ιωνικού-Παναιτωλικού για τη Super League το βράδυ της Κυριακής (7/3) στη Νίκαια.

Ομάδα 15 περίπου ατόμων, φορώντας μάσκες, κινήθηκε απειλητικά εναντίον ανήλικου, που βρισκόταν στην Πλατεία Σπάθα έναντι του γηπέδου του Ιωνικού, μαζί με 2 ακόμα άτομα.

Ο ανήλικος, φοβούμενος για τη σωματική του ακεραιότητα, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, πλην όμως οι δράστες τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Στη συνέχεια, αφού τον ρώτησαν για τις οπαδικές του προτιμήσεις, τον χτύπησαν από κοινού με λακτίσματα και γροθιές και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και το δελτίο ταυτότητας.

Ο παθών μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση -4- ανηλίκων, που συμμετείχαν στην προαναφερόμενη επίθεση και εντός των ορίων του αυτοφώρου, συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Έτοιμος για συμβιβασμό δηλώνει ο Ζελένσκι

Πόλεμος στην Ουκρανία: Απαγόρευση εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου θα ανακοινώσει ο Μπάιντεν

H Κίνα ζητά πληροφορίες από τις ΗΠΑ για τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:53