search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:46
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Νέα απογευματινή εκπομπή με παρουσιάστρια την Ρίτσα Μπιζόγλη

10.03.2022 09:26
mpizogli_new

Ενημερωτική απογευματινή εκπομπή θα παρουσιάζει για το επόμενο διάστημα ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1

Την ώρα που τα κανάλια ένα ένα εγκαταλείπουν την μάχη της ενημέρωσης καθώς το σπορ αποδεικνύεται ιδιαιτέρως ακριβό με τους διαφημιστές ο ένας μετά τον άλλο να αποσύρονται από τις εκπομπές που καλύπτουν πόλεμο, με εξαίρεση το OPEN που έχει πολύ περισσότερα να κερδίσει παρά να χάσει, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ξεκινήσει μια απογευματινή ενημερωτική εκπομπή καλύπτοντας τα γεγονότα του πολέμου στην Ουκρανία.

Ετσι, από τις 16.00 έως και τις 17.30 που ξεκινάει το 5χ5 με τον Μάρκο Σεφερλή, προβάλλεται μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή. Αν και στην πρεμιέρα της το μεσημέρι, στο τιμόνι εκτάκτως βρέθηκε η Μαρία Σαράφογλου, από αύριο τα ηνία της αναλαμβάνει η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο η ξένη σειρά “Brooklyn Nine Nine” όσο και το χιλιοπαιγμένο “Καφέ της Χαράς” αποτελούν παρελθόν για όσο ο ΑΝΤ1 και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης:

Βολές ΠΟΣΠΕΡΤ κατά της ΕΡΤικής διοίκησης- Έκανε «τραμπάλα» την ενημέρωση, καταγγέλλει

Ντόμινο εξελίξεων στην τηλεθέαση από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Οι «Πρωταγωνιστές» στην Ουκρανία- Αύριο τα μεσάνυχτα στον Alpha

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:46