search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:26
MENU CLOSE

Δημήτρης Κοντομηνάς: Λύγισε στον αέρα του Alpha ο Δήμος Βερύκιος – H άγνωστη ιστορία για την οικογένεια Βαρδινογιάννη (Video)

10.03.2022 12:17
VERYKIOS_KONTOMHNAS_NEW

Για την απώλεια του Δημήτρη Κοντομηνά μίλησε σήμερα στην εκπομπή Happy Day ο Δήμος Βερύκιος.

Αρκετά συγκινημένος και πολλές στιγμές βουρκωμένος ο δημοσιογράφος μίλησε για την σχέση που είχε με τον πρώην ιδιοκτήτη του Alpha.

«Ζωή σαν παραμύθι, Happy Day. Έτσι ήταν. Αν υπάρχει αυτή η πρωινή παρέα για 9 χρόνια και εύχομαι να προχωρήσει, οφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν υπάρχει στη ζωή από τις 2 σήμερα τα ξημερώματα. Αν σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο σταθμός, οφείλεται στη διορατικότητα, στο πείσμα, στο επιχειρηματικό μυαλό αυτού του ανθρώπου που βλέπετε στους δέκτες σας. Παρά τις αντιξοότητες, παρά τις αναποδιές, δεν τον εγκατέλειψε τον Alpha, δεν τον έκλεισε, δεν πέταξε στον δρόμο 500 και πλέον εργαζόμενους. Κατάφερε στη δύση της ζωής του να τον δώσει σε σίγουρα χέρια», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

Λίγο αργότερα ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε και μία ιστορία για την οικογένεια Βαρδινογιάννη και το πως ήρθε η συμφωνία παραχώρησης του Alpha στην Motor Oil.

«Τον Alpha ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον παρέδωσε στα χέρια εκείνα που πριν από 40 χρόνια έβαλαν την μεγάλη υπογραφή στο πρώτο ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης διυλιστηρίου την εταιρία του την Interamerican και έτσι απογειώθηκε. Ήταν καρμικό, το καταλάβαινε. Όταν έκανε την μεγάλη συνεργασία με την Motr Oil ένα πράγμα μου είπε: «Όπως ξεκίνησα, έτσι θα τελειώσω. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 ήταν στο νοσοκομείο και από τότε δεν βγήκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε», αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κοντομηνάς: Η πορεία του επιχειρηματία – Η Interamerican, o Alpha, η Novabank, τα Village Cinemas (Photos/Video)

Πέθανε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς (Video)

Βολές ΠΟΣΠΕΡΤ κατά της ΕΡΤικής διοίκησης- Έκανε «τραμπάλα» την ενημέρωση, καταγγέλλει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:25