search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 16:45
MENU CLOSE

Netflix: Νέα αύξηση τιμών στα πακέτα συνδρομής – Τι ισχύει με την Ελλάδα

10.03.2022 21:57
netflix103_new

Την αύξηση των τιμών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε το Netflix για τους συνδρομητές του και όπως ήταν λογικό ανάλογη ανησυχία έχει προκληθεί και στη χώρα μας, ενώ πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν αυξήσεις στις τιμές του σε ΗΠΑ και Ιρλανδία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση, για το αν θα αυξηθούν οι τιμές των συνδρομητών στην Ελλάδα.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Πάντα επικεντρωνόμασταν στο να παρέχουμε στα μέλη μας, ποιότητα και αξία για τη συμμετοχή τους στην πλατφόρμα μας. Οι ενημερωμένες τιμές μας, αντικατοπτρίζουν την επένδυση που έχουμε κάνει στην υπηρεσία και τον κατάλογό μας και οι οποίες θα μας επιτρέψουν, να συνεχίσουμε να παράγουμε τις σειρές, τα ντοκιμαντέρ και τις ταινίες που αγαπούν τα μέλη μας, καθώς επίσης και να επενδύουμε στο ταλέντο και τη δημιουργική βιομηχανία», ενώ συμπλήρωσε: «προσφέρουμε τη δυνατότητα, τα μέλη να μπορούν να επιλέξουν την τιμή που τους ταιριάζει καλύτερα».

Η αύξηση θα γίνει άμεσα για όλα τα νέα μέλη στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ τα υπάρχοντα μέλη θα λάβουν ένα email, 30 ημέρες πριν τεθούν σε ισχύ, οι νέες τιμές.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη με το «Die Together» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Τηλεθέαση Top-10 9/3/2022: Η επιστροφή στα γνωστά ένδειξη κόπωσης από την υπέρμετρη πληροφόρηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 16:45