search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:17
MENU CLOSE

Τσιμτσιλή για Δημήτρη Κοντομηνά: «Ήταν μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή» (Video)

10.03.2022 10:13
kontominas-tsimtsili-new

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς ο οποίος τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή της για τη θλιβερή είδηση και τον γνωστό επιχειρηματία τον οποίο -ως εργαζόμενη στον Alpha- είχε ζήσει για πολλά χρόνια.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα φίλοι και γνωστοί για την είδηση που βγάλαμε πρώτοι για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά, εγώ συνδέομαι προσωπικά με την ανιψιά του την Ελίνα Αλεξανδράτου.

Είναι κόρη της μονάκριβης αδελφής του. Είμαστε πολύ καλές φίλες, εκείνη μου έστειλε την είδηση. Την διασταυρώνουμε, μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες και θα επανέλθουμε.

Ένας άνθρωπος με γεμάτη ζωή, με πολλά χιλιόμετρα στον επιχειρηματικό κόσμο, με μεγάλη γενναιοδωρία στην ψυχή. Εδώ στον Alpha όσοι τον είχαμε γνωρίσει νιώθουμε πολύ τυχεροί. Τον τελευταίο καιρό έδινε σκληρή μάχη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Πολλοί περίμεναν ότι αυτή η είδηση θα είχε συμβεί νωρίτερα. Ήταν μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Νέα απογευματινή εκπομπή με παρουσιάστρια την Ρίτσα Μπιζόγλη

Βολές ΠΟΣΠΕΡΤ κατά της ΕΡΤικής διοίκησης- Έκανε «τραμπάλα» την ενημέρωση, καταγγέλλει

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νάσος Πουλακίδας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:15