ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:57
MENU CLOSE

Βρετανία: Πάγωσε όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Αμπράμοβιτς – Τι θα γίνει με την Τσέλσι (Photo)

10.03.2022 12:13

Άγνωστο παραμένει το μέλλον της γνωστής ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι μετά την απόφαση της κυβέρνησης της Βρετανίας να βάλει στον πάγο περιουσιακά στοιχεία επτά Ρώσων επιχειρηματιών, συμπεριλαμβανομένων του ιδιοκτήτη της Ρομάν Αμπράμοβιτς (οι υπόλοιποι είναι οι Ιγκόρ Σετσίν, Όλεγκ Ντεριπάσκα και Ντμίτρι Λεμπέντεφ).

Tι υποστηρίζει ο Αμπράμοβιτς

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι έχει ανακοινώσει ότι παραχώρησε την επιστασία του ποδοσφαιρικού συλλόγου του στο Ιδρυμα Ρομαν Αμπράμοβιτς, στη σκιά του πολέμου και των κυρώσεων κατά της Ρωσίας. 

Ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος έχει αρνηθεί ότι έχει στενούς οικονομικούς δεσμούς με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ή το Κρεμλίνο, έχει αναφέρει ότι η πώληση δεν θα γίνει γρήγορα.

Λέει ότι δεν θα ζητήσει να αποπληρωθούν τα δάνεια ύψους 1,5 δισ. λιρών που έχει δώσει στον σύλλογο, ενώ έχει δηλώσει ότι τα κέρδη του φιλανθρωπικού ιδρύματος θα δοθούν στα θύματα του ουκρανικού πολέμου.

Η Βρετανία, διευκρίνισε ότι η Τσέλσι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο «παγώνει» τα σχέδια του Ρώσου για πώληση του συλλόγου, σύμφωνα με το Reuters. 

Διαβάστε επίσης

Κύπρος: Σοκ από τον θάνατο βρέφους 2,5 μηνών – Υπό κράτηση οι γονείς

Ουκρανία: Νέα ρωσική διάψευση για τον βομβαρδισμό παιδικού νοσοκομείου – «Είχε μετατραπεί σε στρατιωτική εγκατάσταση»

Επισιτιστική ωρολογιακή βόμβα φέρνει ο πόλεμος στην Ουκρανία

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:56
Exit mobile version