search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:11
MENU CLOSE

Αντρέας Γεωργίου: Η εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού και τον θάνατο της μητέρας του

13.03.2022 11:43
andreas_georgiou

Για τις κρίσεις πανικού, τον θάνατο της μητέρας του και το X-Factor που κάνει πρεμιέρα στο Mega μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου στο BHMAgazino.

«Στα 36 μου, και πραγματικά δεν ήξερα τι μου συνέβαινε. Με κατάκλυζε ένα αίσθημα ματαιότητας. Πάθαινα κρίσεις πανικού και δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Σε αυτήν την καμπή της ζωής μου με στήριξε σε μεγάλο βαθμό η Βάνα. Οι κρίσεις πανικού έρχονταν σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας: όταν έδυε ο ήλιος και περνούσαμε από την ημέρα στη νύχτα. Μιλούσα, θυμάμαι, άπειρες ώρες με τη Βάνα στο τηλέφωνο, ένα δίωρο την ημέρα. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να με κάνει να νιώσω καλά», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.

«Άρχισα να διαβάζω βιβλία ψυχολογίας, να παρακολουθώ διάφορα συναφή σεμινάρια. Τελικά συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό συνδεόταν με το θάνατο της μητέρας μου. Είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών. Εγώ υποσυνείδητα μάλλον είχα βάλει στο μυαλό μου ότι η ζωή τελειώνει εκεί στα 36. Σκεφτείτε ότι αυτές οι κρίσεις πανικού ξεκίνησαν την επομένη των γενεθλίων μου. Είναι απίστευτο πραγματικά. Βέβαια, όλα αυτά τα ανακάλυψα πολύ αργότερα. Όταν είχαν περάσει οι κρίσεις πανικού και ξαναέβρισκα τα κομμάτια μου. Σήμερα είμαι πολύ καλά», συνέχισε.

Hailey Bieber: Εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού

Σίσσυ Χρηστίδου: Kατέθεσε 200€ στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών – Η ανάρτηση Μπιμπίλα

Γαία Μερκούρη: Η αγκαλιά με τον Άγγελο Λάτσιο, τα γενέθλια και η ευχή της Ελένης Μενεγάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43